Delosperma 'Cooperi' - IJsbloem

Op voorraad

IJsbloem Cooperi

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Delosperma 'Cooperi' - IJsbloem

Delosperma 'Cooperi' ofwel IJsbloem Cooperi geeft met zijn sterke violetpaarse bloemen een spannende kleur aan de rotstuin. De lage bodembedekking kan met vrijwel elke ondergrond uit de voeten, zolang er geen wateroverlast is en er voldoende zon is. Hierdoor is Delosperma 'Cooperi' een onderhoudsvriendelijke vaste plant in borders, rotstuinen en bloembakken. De violet-paarse bloemen van de Delosperma Cooperi zijn delicaat en radiaal. Ze openen zich in de brandende middagzon en laten hun tengere hoofdjes zien. Deze staan in schril contrast met de vlezige maar zachte en gladde bladeren van de plant. In het midden van de bloem zijn ze bijna wit.

 

IJsbloem Cooperi is zeker een bezienswaardigheid die de moeite waard is in de bloeiperiode! IJsbloem Cooperi heeft zijn oorsprong in Zuid-Afrika. In zijn dikke, vlezige bladeren slaat de plant water op. Op deze manier kan het goed omgaan met langere droge periodes, sterke zonneschijn en hoge hitte.

 

Wilt u Delosperma 'Cooperi' - IJsbloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk IJsbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Delosperma 'Cooperi' - IJsbloem

Hoogte bij levering 0-10cm
Hoogte volwassen plant 10cm
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli
Bloeikleur Paars
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Matig
Aantal per m² 12
Aantal per strekkende meter 5
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
3.9 / 5 4 review(s)
 • 06-08-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Goede kwaliteit en Service
 • 30-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  deze onderneming is een aanrader, heb planten besteld, en werden verstuurd via post nl. na 3 weken niks ontvangen. bleek dat deze verloren zijn gegaan bij post nl. na contact te hebben opgenomen met groenparadijs voor een oplossing, hebben ze me nieuwe verstuurd met DHL. dus slechte reclame voor post nl en een duim voor groenparadijs en DHL.
 • 18-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Nog geen bloemen
 • 04-06-2020
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Vandaag de planten aangekregen. Ze zien er mooi vers uit, en waren heel goed verpakt! Ik ben tevreden, en zal hier zeker nog kopen :-)
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99