Erigeron 'Rosa Juwel' - Fijnstraal

Op voorraad

Fijnstraal

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Erigeron 'Rosa Juwel' - Fijnstraal

Erigeron 'Rosa Juwel' ofwel Fijnstraal is familie van de Asteraceae en heeft eigenlijk wel wat weg van de Aster. De Fijnstraal heeft roze bloemen met een geel hart, erg leuk om te gebruiken als snijbloem. Deze vaste plant is langbloeiend in de periode juni tot en met augustus, als u de uitgebloeide bloemen verwijderd dan zal dat zorgen voor een nog wat extra lange doorbloei. 

 

De Erigeron 'Rosa Juwel' is een goede bodembedekker en word vaak gebruikt in een border of vak beplanting en laat zich goed combineren met andere basisplanten. De standplaats kan het beste zonnig of halfschaduw zijn, in de zomer kan de tuinplant best goed tegen wat korte droge periodes alleen moet er wel opgepast worden voor lange natte periode, daar kan de Erigeron wat minder goed tegen.

U kunt in het voorjaar, na de vorstperiode het afgestorven loof van de Erigeron 'Rosa Juwel' ofwel Fijnstraal verwijderen.

 

Wilt u Erigeron karvinskianus ofwel Fijnstraal kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Fijnstraal bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Erigeron 'Rosa Juwel' - Fijnstraal

Hoogte bij levering 5-10cm
Hoogte volwassen plant 60cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Roze
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 4
Snoeiadvies In het voorjaar het dode blad wegnemen
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99