Vaste Planten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 624

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Acaena 'Blue Haze' - Stekelnootje
  Acaena 'Blue Haze' - Stekelnootje
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 3,31
 2. Aconitum napellus
  Aconitum napellus
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 4,14
 3. Aconitum napellus Schneewittchen
  Aconitum napellus Schneewittchen
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 4,14
 4. Agapanthus Charlotte
  Agapanthus Charlotte
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 12,99 Vanaf € 11,89
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 624

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u de mooiste vaste planten kopen?

Bij Het Groene Paradijs vindt u een zeer ruim assortiment aan de mooiste producten voor uw tuin. We hebben een groot aantal prachtige vaste planten voor u klaarstaan, waarbij u er op kunt rekenen dat deze lange tijd een genoegen zijn om naar te kijken. We raden u hierbij aan om vooral eens te letten op de verschillende soorten vaste planten die wij in onze webshop verkopen. We hebben voor elke soort tuin wel vaste planten staan die hier goed bijpassen. Wilt u vaste planten kopen bij ons? Vaste planten bestellen is dan heel eenvoudig. U maakt snel en veilig een bestelling, die wij u snel toesturen.

Eenvoudig vaste planten bestellen

Wij willen met Het Groene Paradijs iedereen de mogelijkheid geven om de mooiste plantjes te bestellen. We hebben een ruim assortiment aan vaste planten, maar verkopen daarnaast ook allerhande soorten andere planten. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Vaste planten kopen bij Het Groene Paradijs? Wij zorgen dan dat u uw bestelling binnen 4 dagen in huis heeft. De planten die wij verkopen komen vers van de kweker, u krijgt hier van ons ook nog eens een speciale groeigarantie bij.

Top 10 meeste verkochte vaste planten

Door onze jarenlange ervaring in het online verkopen van vaste planten zien wij dat sommige vaste planten meer verkocht worden dan andere. Hieronder vind u onze top 10 vaste planten, wat is uw favoriet?

vaste planten