Helianthus salicifolius - Zonnebloem

Op voorraad

Zonnebloem

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Helianthus salicifolius - Zonnebloem

Helianthus salicifolius ofwel de zonnebloem is een gemakkelijk groeiende, herfstbloeiende planten. Dit is een vrij hoge en laat in het seizoen bloeiende plant. De Hoogte: 175-250 cm. De kleur van het blad van de Helianthus salicifolius is groen, zittend, aan de toppen van de stengels, langwerpig-lijnvormig. De bloemen zijn geel. De groeiplaats van de Helianthus salicifolius is In de volle zon.

 

U kunt de Helianthus salicifolius het best vanwege de hoogte als achtergrondplant in de border plaatsen en als solitair. Bij deze plant geven niet de bloemen de sierwaarde, maar de hele, tot 25 cm lange geelgroen gekleurde stengeltop. Geef de planten wat steun tegen omwaaien, zeker als ze alleen staan. Redelijk winterhard. U kunt deze zonnebloem Vermeerderen door in het voorjaar (!) uitlopers af te nemen en apart uit te planten.

 

Wilt u Helianthus salicifolius ofwel Zonnebloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Zonnebloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Helianthus salicifolius - Zonnebloem

Hoogte bij levering 0-10cm
Hoogte volwassen plant 200cm
Bloeiperiode Augustus, September
Bloeikleur Geel
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 5
Aantal per strekkende meter 3
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99