Hemerocallis

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geniet van de pracht van de Hemerocallis

De gebruikelijke naam voor het plantengeslacht Hemorocallis, is daglelie. Deze naam geeft al aan hoe lang de bloemen van de Hemorocallis bloeien. Een bloem bloeit inderdaad maar één dag, maar het is niet zo dat alle bloemen in de plant tegelijkertijd bloeien. Het kan één bloem zijn of een paar en de volgende weer een andere bloem. Zo heeft u toch nog de gehele zomer veel plezier van de prachtige bloemen van de Hemerocallis. Van bijna alle soorten daglelies is de vorm van de bloem hetzelfde. De bloemen zijn trompetvormig en de bloem groeit uit de kluit van de plant. Dit is een verschil met de gewone lelie, waar de bloemen en bladeren rond de top groeien.

De kleur Hemerocallis kopen die bij u past

De daglelie oftewel de Hemerocallis is verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt dus altijd een Hemerocallis kopen in de kleur die u wenst. De kleuren zijn heel divers, van rood, geel, roze, paars en oranje. Met een combinatie van verschillende soorten daglelies, heeft u een mooie vrolijke tuin. De Hemerocallis kan goed dienen als bodembedekker voor de laag groeiende planten, maar de plant kan ook 70 tot 80 centimeter hoog worden. Dan heeft u hier een prachtige vaste plant aan. Het is wel aan te raden om de plant in het najaar te snoeien tot ongeveer 20 centimeter. Zo geniet u ook de komende lente van de prachtige bloemen van de Hemerocallis.

Een Hemerocallis bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook een Hemerocallis bestellen? Dan kan dit bij Het Groene Paradijs. En hiervoor hoeft u ons niet eens fysiek te bezoeken. U kunt uw Hemerocallis bestellen in onze webshop. Hier kunt u gemakkelijk zoeken op alle soorten daglelies die wij in ons assortiment hebben en zo een keuze maken. Verder hebben wij een zeer breed aanbod van verschillende soorten planten, struiken, kruiden en grassoorten. Ook deze soorten zijn allemaal snel en gemakkelijk online bij ons te bestellen.