Hemerocallis 'Big Time Happy' - Daglelie

Op voorraad

Daglelie

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Hemerocallis 'Big Time Happy' - Daglelie

Hemerocallis 'Big Time Happy' wordt in het Nederlands Daglelie genoemd. Die naam heeft de plant niet voor niets, de bloemen bloeien namelijk maar 1 dag. Maar de bloemstengels hebben wel veel knoppen zodat u toch kan genieten van een lange bloeiperiode. De bloeikleur van deze variant is geel. Wist u dat de bloemen van de Hemerocallis 'Big Time Happy' eetbaar zijn? Ze zijn leuk te gebruiken in bijvoorbeeld salades.

 

De Daglelie is een prima plant voor in de border, zowel solitair als in een groep. Goed te combineren met bijvoorbeeld Phlox, Geranium en diverse soorten siergrassen. Plaats de Daglelie bij voorkeur op een zonnige plek in uw tuin op een goed waterdoorlatende grond die niet uitdroogt. Eventueel kunt u elke voorjaar licht bemesten. De verwelkte bloemen kunt u gelijk verwijderen. Het dode loof kunt u weg knippen na de vorstperiode in het voorjaar. Daarna zal de Hemerocallis 'Big Time Happy' weer opnieuw uitlopen.

 

Wilt u Hemerocallis 'Big Time Happy' ofwel Daglelie kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Daglelie bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Hemerocallis 'Big Time Happy' - Daglelie

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 50cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Geel
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99