Hortensia met siergras

8 producten

Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras
actie
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras Blauw Schapengras
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia Pluimhortensia 'Little Lime'
11.11 12.99
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Festuca gautieri - Berenvel
actie
Festuca gautieri - Berenvel Berenvel
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Little Bunny

Is een Hortensia met siergras combineren een goed idee?

 

Hoewel een Hortensia een prachtige vaste plant is met bloemen in bolvorm, heeft u waarschijnlijk wel behoefte aan meerdere soorten planten in uw tuin. Kiest u naast of tussen de Hortensia voor andere vaste planten, dan is de kans aanwezig dat de Hortensia er minder mooi uitkomt. Een alternatief voor andere vaste planten, is een Hortensia met siergras combineren. Dit is een uitstekende combinatie, want siergras is erg sterk en zal betreffende de bloemengroei nooit de Hortensia overtreffen. Uw Hortensia blijft met de mooie bloemen in bolvorm een plaatje om te zien. Siergras is dan de perfect ondersteuning om uw tuin nog voller te laten zijn.

 

Welke soort Hortensia met siergras kopen?

 

Welke soort Hortensia met siergras kopen als u op zoek bent naar deze combinatie? Betreffende de Hortensia heeft u keuze uit vele soorten. Er zijn Hortensia´s met bloemen in allerlei soorten kleuren, bolvormig, de Pluimhortensia´s en Hortensia´s met bloemen die als bloeiwijze een platte scherm hebben. Betreffende het siergras moet u wel wat kieskeuriger zijn, aangezien de Hortensia de leidende rol heeft in de tuin. Een siergras die goed met een Hortensia te combineren is, is Lampenpoetsersgras. Er zijn vele soorten van dit siergras en vaak hebben ze prachtige sierlijke pluimen. Van siergrassen zijn zowel hoge als lage varianten verkrijgbaar. Hierdoor kunt u hoge siergrassen achter de Hortensia plaatsen en lage soorten voor de Hortensia.

 

Een Hortensia met siergras bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Wilt u in de tuin een mooie combinatie tussen Hortensia en siergras? Het is mogelijk om een Hortensia met siergras te bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Bij ons bestelt u op de meest gemakkelijke wijze, namelijk vanuit huis. Maak een keuze uit de Hortensia´s en de vele siergrassen in ons assortiment en rond uw bestelling af door een betaalmethode te kiezen. U krijgt uw Hortensia en siergras onbeschadigd thuis, want wij verzenden in een stevige verpakking. Wilt u advies over welke soorten van de Hortensia en welke siergrassen u kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.