Kiwiplant zelfbestuivend

4 producten

Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant
actie
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant Kiwiplant
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant
actie
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant Kiwiplant 'Issai'
11.99 13.99
Actinidia kolomikta - Sierkiwi
actie
Actinidia kolomikta - Sierkiwi Sierkiwi of Siberische Kiwi
Niet op voorraad 16.99
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi
actie
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi Kiwiplant Zelfbestuivend
11.99 13.99

Een kiwiplant die zelfbestuivend is kopen

Wilt u een mooie plant kopen voor in de tuin, waar u optimaal van kunt genieten? Een plant die er niet alleen mooi uitziet, maar die daarbij ook nog eens heerlijke vruchten geeft? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan prachtige planten voor u klaarstaan, waarbij u er op mag rekenen dat deze het in uw tuin zeer goed gaan doen. Zo hebben wij onder andere een kiwiplant die zelfbestuivend is voor u klaarstaan. Deze plant zorgt ervoor dat u niet een vrouwelijke en een mannelijke plant hoeft te kopen om heerlijke kiwi’s in uw tuin te krijgen.

Wilt u een kiwiplant die zelfbestuivend is bestellen?

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden als het op onze planten aankomt. Wilt u graag meer weten over de planten die wij verkopen? Bijvoorbeeld wat de plant in kwestie voor verzorging nodig heeft en waar u deze het beste in de tuin neer kunt zetten? Dan raden wij u aan om hiervoor een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij bij al onze planten op deze website voor u klaar hebben staan. U kunt er ook voor kiezen om hier even contact over op te nemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben. Een kiwiplant die zelfbestuivend is kopen? U bent dan bij ons aan het juiste adres.

Vandaag nog een kiwiplant die zelfbestuivend is kopen

Een kiwiplant die zelfbestuivend is bestellen maakt het een stuk makkelijker om straks van de lekkerste kiwi’s te gaan genieten. Als u deze plant bij ons bestelt, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Kies hiervoor een tijdstip dat u het beste uitkomt. Zo weet u zeker dat u aanwezig bent als wij voor de deur staan. U kunt die kiwiplant die zelfbestuivend is ook zelf bij onze kwekerij op komen halen. U mag er bij bestellen en ophalen op rekenen dat de planten die wij verkopen vers uit de grond komen.