Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant

Op voorraad

Kiwiplant 'Issai'

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant

Actinidia arguta 'Issai' ofwel Kiwiplant is een zelf bestuivende fruit klimplant met mini-kiwi's. De Kiwi's worden maar 2 a 3 centimeter groot en wegen ongeveer 7 gram. De vruchten zullen ongeveer rijp zijn in de maand September, afhankelijk ban het weer. Ze zijn erg zoet van smaak en zitten boordevol met vitamine C en ook de schil is eetbaar. Worden vaak lekkerder gevonden als de gewone Kiwi vrucht. Houd er wel rekening mee dat de eerste vruchten komen na het eerste of tweede jaar en het met het jaar steeds meer zullen worden. 

De Actinidia arguta 'Issai' is langzaam groeiend en kan daarom ook goed toegepast worden in kleine tuinen of bijvoorbeeld op een balkon. De Kiwiplant verlangt een zonnige beschutte plek uit de wind tegen bijvoorbeeld een muur of schutting.

 

Wilt u Actinidia arguta 'Issai' ofwel Kiwiplant kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Kiwiplant bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Fruitplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant

Hoogte bij levering 40-80cm
Hoogte volwassen plant 300cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 1
Aantal per strekkende meter 1
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99