Leucothoe plant

7 producten

Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide
actie
Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide Druifheide 'Zeblid'
Leucothoe 'Little Flames'- Druifheide
actie
Leucothoe 'Little Flames'- Druifheide Druifheide
12.22 13.99
Leucothoe 'Red Lips' - Druifheide
actie
Leucothoe 'Red Lips' - Druifheide Druifheide
12.22 13.99
Leucothoe walteri 'Rainbow' - Druifheide
actie
Leucothoe walteri 'Rainbow' - Druifheide Druifheide 'Rainbow'
8.99 10.99
Leucothoe axillaris 'Curly Red' - Druifheide
actie
Leucothoe axillaris 'Curly Red' - Druifheide Druifheide 'Curly Red'
Niet op voorraad 11.69
Leucothoe keiskei 'Royal Ruby' - Druifheide
actie
Leucothoe keiskei 'Royal Ruby' - Druifheide Druifheide 'Royal Ruby'
8.99 10.99
Leucothoe 'Burning Love' - Druifheide
actie
Leucothoe 'Burning Love' - Druifheide Druifheide
9.99 12.99

Online een leucothoe plant bestellen

Bent u op zoek naar een webshop waar u de mooiste planten kunt vinden, tegen scherpe prijzen en met groeigarantie? Dan bent u bij Het Groene Paradijs bij de juiste webshop aangekomen. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan prachtige planten voor u klaarstaan. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de leucothoe plant. Deze plant, die ook bekend is onder de naam druifheide, is een sierheester die er het hele jaar door mooi uitziet. Een ideale plant om in de tuin in een border te gebruiken, maar die het ook prima kan doen op uw terras of balkon. Iedereen met groene vingers kan van de leucothoe plant genieten.

Wilt u een leucothoe plant bestellen?

De leucothoe plant is een plant die het hele jaar door mooi groen is. De plant is namelijk winterhard en kan zodoende best tegen een stootje. Let er hierbij op dat het de beste keuze is om meerdere exemplaren van de leucothoe plant te bestellen voor het beste resultaat. Zo zorgt u ervoor dat de leucothoe er het hele jaar door mooi uit blijft zien en dat uw border een mooie upgrade krijgt. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website over deze sierheester voor u klaar hebben staan. Hier leert u bijvoorbeeld dat de leucothoe het liefst een beetje in de schaduw staat, alhoewel de zon voor deze mooie plant ook geen kwaad kan.

De leucothoe plant kopen bij Het Groene Paradijs

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren als het op planten aankomt. Vandaar ook dat wij u aanraden om eens een kijkje te nemen in ons assortiment als u wat moois naar uw tuin wilt halen. We hebben geen showroom waar u de planten in het echt kunt komen bekijken, maar hierdoor kunnen wij wel onze prijzen lager houden. Als u bij ons een bestelling maakt brengen wij deze persoonlijk bij u langs, om zo te garanderen dat er onderweg niks met uw plant gebeurt. De leucothoe plant bestellen en deze bij ons komen ophalen is uiteraard ook altijd mogelijk.