Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide

Op voorraad

Druifheide 'Zeblid'

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide

Leucothoe 'Zeblid' ofwel Druifheide 'Zeblid' is een dwergstruik die goed winterhard is en staat het liefst op een plaats zonder koude wind en strenge vorst. Druifheide 'Zeblid' stelt geen hoge eisen aan de grond. Het moet doorlatend, humusrijk, licht vochtig en voorzien van een normale hoeveelheid voedingsstoffen. De struik ontwikkelt ondiepe wortels die zich net onder het bodemoppervlak bevinden. Op oudere exemplaren van de Leucothoe 'Zeblid' worden wortelsporen gevormd.

 

Deze wintergroene heester gedijt goed in de zon en halfschaduw. In de schaduw van grote bomen en in de schaduw van huizen vertoont Leucothoe 'Zeblid' zijn veelkleurige transformatie niet. De verzorging is eenvoudig: de struik behoeft geen snoei, gebroken en droge takken worden verwijderd en in het voorjaar wat voedingsstoffen toe dienen. Op vorstgevoelige locaties dient u de plant te beschermen in de wintermaanden.

 

Wilt u Leucothoe 'Zeblid' ofwel Druifheide kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Druifheide bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Sierheesters. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Leucothoe 'Zeblid' - Druifheide

Hoogte bij levering 10-50cm
Hoogte volwassen plant 40cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Rood, Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 5
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 06-05-2024
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Planten doen het prima!
Anderen bestellen ook
 • DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter Potgrond geschikt voor zuurminnende planten
  11.99
 • DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten
  8.49
 • DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea Voeding voor zuurminnende planten - Verpakking 1,5kg
  15.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99