Papaver

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Papaver orientale 'Royal Wedding'
  Papaver orientale 'Royal Wedding'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 2,99
 2. Papaver orientale 'Allegro'
  Papaver orientale 'Allegro'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 2,99
 3. Papaver nudicaule Gartenzwerg
  Papaver nudicaule Gartenzwerg
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 2,69
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

U kunt alle kanten op met de papaver

De papaver is een veel geziene en populaire bloemsoort. Wanneer u nog niet van de naam papaver heeft gehoord, dan zegt de naam klaproos u vast wel iets, dit is namelijk de meeste bekende benaming van de papaver. De papaver kunt u regelmatig tegenkomen in het wild. Ze komen goed tot groei en bloei in een verstoorde grond. Dit was de reden dat de slagvelden in Vlaanderen tijdens de Eerste Wereldoorlog in bloei stonden. De papaver is in het Verenigd Koninkrijk daarom hét symbool tijdens de herdenking van de Eerste Wereldoorlog. U kunt deze vrolijk bloeiende papavers ook in uw tuin planten.

Een papaver kopen brengt vrolijkheid in uw tuin

De papaver staat bekend om de vrolijke en gekleurde bloemen. Het is dan ook een echte sierplant die in vele kleuren te verkrijgen is. Bij een papaver kopen zult u zien dat rood, oranje, roze, paars of wit de meest voorkomende kleuren zijn en soms met een gekleurde vlekken. De bloem is of knotsvormig of bolvormig. De bladeren van de papaver zijn groen tot blauwachtig, waarbij bij sommige soorten zowel de stengel als het blad behaard is. De papaver heeft een grote kiemkracht. Dit houdt in, dat als u de zaden van de papaver zaait, u hier nog jarenlang plezier van hebt.

Een papaver bestellen bij Het Groene Paradijs

Welke soort papaver het beste in uw tuin past, kunt u zelf bepalen in de webshop van Het Groene Paradijs. Hier kunt u namelijk online uw papaver bestellen. Wij hebben in ons assortiment diverse soorten papavers, waarbij al deze soorten mooie bloemen in verschillende kleuren hebben. Een voordeel is dat de meeste soorten ook bijen aantrekken en hiermee bevordert u de biodiversiteit in uw tuin. Uw papaver bestellen kan door een keuze te maken uit één van de aangeboden betaalmethodes en wij zorgen dan voor een snelle levering.