Struikkamperfoelie

4 producten

Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie 'Maigrun'
2.11 2.99
Bekijk product
Lonicera nitida 'Elegant' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Elegant' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie
2.44 2.99
Bekijk product
Lonicera nitida 'Lemon Beauty' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Lemon Beauty' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie
Niet op voorraad 6.99
Bekijk product
Lonicera nitida 'Red Tips' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Red Tips' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie
5.77 6.99
Bekijk product

Geniet met struikkamperfoelie van een mooie struik in de tuin

Als u op zoek bent naar een mooie en zeker ook gemakkelijk in onderhoud zijnde struik, dan is struikkamperfoelie ongetwijfeld iets voor u. De struikkamperfoelie is een redelijk bekende struik met een mooie donkergroene kleur. Deze struik ziet u ook vaak in parken en publieke ruimtes. Ook in uw tuin is struikkamperfoelie een graag geziene struik met vele mogelijkheden. Zo kunt u de struik gebruiken als een lage erfafscheiding of om kale plekken in de tuin te vergroenen. Ook is het mogelijk om struikkamperfoelie in een pot te kweken. Hoe groter de pot is, hoe sneller de struik in omvang groeit.

read-more-splitter

Wilt u ook struikkamperfoelie kopen?

Struikkamperfoelie kopen doet u vooral om een ruimte groen aan te kleden of om een natuurlijke afscheiding te creëren. Doorgaans wordt de struikkamperfoelie niet hoger dan een meter. Wel moet u regelmatig snoeien. Struikkamperfoelie kan gaan woekeren, snoeien is dan geen enkel probleem en hiermee houdt u de struik mooi van vorm. Verder is de struikkamperfoelie erg gemakkelijk, want de struik kan overal geplaatst worden. U kunt de struik in de volle zon plaatsen, in de schaduw of halfschaduw. Plaats de struikkamperfoelie wel in een voldoende vocht doorlatende grond. De struik is goed winterhard en blijft ook ´s winters een groene aanwinst in de tuin.

Struikkamperfoelie bestellen bij Het Groene Paradijs

Lijkt een struikkamperfoelie ook iets voor bij u in de tuin? U zult hier veel plezier aan beleven en u heeft minimale onderhoud. Een struikkamperfoelie bestellen kan tegenwoordig erg gemakkelijk online in de webshop van Het Groene Paradijs. U hoeft hiervoor niet de deur uit. Wij verzenden de struikkamperfoelie in een stevige verpakking, zodat deze onbeschadigd bij u aankomt. Wij leveren struikkamperfoelie in afmetingen van 5 tot 10 centimeter en inclusief een groeigarantie, zodat u al snel geniet van een mooie hoge struik. Heeft u nog vragen over de verzorging van struikkamperfoelie? Schroom dan niet om contact met onze deskundigen op te nemen, wij helpen u graag verder.