Blauwgras

4 producten

Sesleria nitida - Blauwgras
actie
Sesleria nitida - Blauwgras Blauwgras
Sesleria heufleriana - Blauwgras
actie
Sesleria heufleriana - Blauwgras Blauwgras
Sesleria autumnalis - Blauwgras
actie
Sesleria autumnalis - Blauwgras Blauwgras
Sesleria caerulea - Blauwgras
actie
Sesleria caerulea - Blauwgras Blauwgras
Niet op voorraad 3.99

Blauwgras kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooi siergras voor in uw tuin? Een siergras dat mooie accenten aanbrengt door de opvallende kleur? Dan raden wij u aan om eens blauwgras te overwegen. Dit is een grassoort die het perfect doet in elke tuin. U kunt blauwgras, ook bekend als Sesleria, ook eigenlijk overal neerzetten. Deze grassoort gedijt eenvoudig en ziet er overal mooi uit. Heeft u een tuin waar siergras de boventoon voert? Dan is dit een soort gras die perfect aansluit op de andere soorten in uw tuin. Blauwgras kopen bij Het Groene Paradijs is heel eenvoudig. Na uw bestelling zorgen wij ervoor dat het gras snel uw kant op wordt gestuurd.

Blauwgras bestellen bij de specialist

Bij Het Groene Paradijs komt u een zeer ruim assortiment aan prachtige tuinplanten en siergrassen tegen. We raden u dan ook aan om vooral eens in ons assortiment te komen kijken als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We kunnen u alles vertellen over uw plant of gras naar keuze. Blauwgras is dan een grassoort waar u veel plezier aan zult beleven. Het is een plant met een fijn blad, dat vanaf mei de mooie blauwe kleur volop laat zien. We raden u dit gras dan ook van harte aan als u op zoek bent naar een grassoort waar u lange tijd van kunt genieten.

Meer weten over blauwgras?

Wilt u blauwgras kopen in ons assortiment, of bent u op zoek naar een ander soort plant of gras voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. Bij ons krijgt u altijd producten die vers bij de kweker vandaan komen. U hoeft er zodoende niet bang voor te zijn dat u een product geleverd krijgt dat niet aan uw wensen voldoet. We leveren altijd zo snel mogelijk, zodat u dit gras ook snel in uw tuin neer kunt zetten.