Sesleria

4 producten

Sesleria nitida - Blauwgras
actie
Sesleria nitida - Blauwgras Blauwgras
Sesleria heufleriana - Blauwgras
actie
Sesleria heufleriana - Blauwgras Blauwgras
Sesleria autumnalis - Blauwgras
actie
Sesleria autumnalis - Blauwgras Blauwgras
Sesleria caerulea - Blauwgras
actie
Sesleria caerulea - Blauwgras Blauwgras
Niet op voorraad 3.99

Sesleria voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooi soort siergras voor in de tuin? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het ruimste assortiment planten, struiken, bomen en grassen voor u klaarstaan. Bij ons kunt u er op rekenen dat u prachtige planten in huis gaat halen. Planten en grassen die er prachtig uitzien en die met een beetje liefde en aandacht lange tijd bij u gaan gedijen. Neem bijvoorbeeld Sesleria. Dit is een soort siergras die ook wel bekend is onder de naam Blauwgras. Het is een soort gras die inderdaad een blauwe tint heeft, waarbij ook nog witte bloemetjes te zien zijn.

Sesleria kopen bij Het Groene Paradijs

We bieden u met onze webshop de mogelijkheid om de mooiste tuinplanten en siergrassen in uw tuin neer te zetten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is selecteren welk product u wilt kopen en uw adresgegevens door te geven. Betalen kan bij ons namelijk ook na afloop. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U heeft dan straks een prachtige grassoort in uw tuin staan, waar u optimaal van kunt genieten. Alles wat wij leveren komt vers bij de kweker vandaan. U kunt het dan ook meteen in uw tuin zetten, op de plek die u hiervoor in gedachten heeft.

Eenvoudig Sesleria bestellen

Sesleria bestellen is bij Het Groene Paradijs heel eenvoudig. We vinden het dan ook heel belangrijk om u de mooiste planten te leveren die er maar te krijgen zijn. Kom eens kijken in onze webshop om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde plant of grassoort. We kunnen u bijvoorbeeld alles vertellen als u Sesleria wilt kopen.