Pennisetum Hameln

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pennisetum Alopecuroides Hameln bij Het Groene Paradijs

Als we het dan toch hebben over planten met een ingewikkelde naam, dan benoemen we gewoon even de Pennisetum Alopecuroides Hamein. We kunnen het eigenlijk gewoon beter hebben over de Nederlandse naam van deze plant, namelijk Lampenpoetsgras. Dit is een soort siergras met een mooie, compacte vorm die zich helemaal thuis voelt in een kleinere tuin. De bloei van deze plant is ronduit schitterend te noemen. Hij heeft platte bladschijven en een langwerpige, ronde, pluimvormige bloei. Het belangrijkste kenmerk van deze plant zijn waarschijnlijk dan nog wel de mooi overhangende aren. Deze werd vroeger gebruikt als rager van een glazen kap van een olielamp. Hebben we de Nederlandse naam ook gelijk verklaard!

Meer weten over de Pennisetum Alopecuroides Hamein?

Lampenpoetsgras is een soort gras die u tegenwoordig veel tegenkomt in droogboeketten. Er zijn maar liefst tachtig verschillende soorten van dit gras, die u over de hele wereld in het wild tegen kunt komen. Dit dan voornamelijk in tropische, subtropische en gematigde klimaten. Het woord Alopecuroides in de naam betekent letterlijk 'lijkend op een vossenstaart'. Heeft u deze plant niet in fotovorm op uw scherm staan, dan verklaart dit wel ongeveer hoe hij er uitziet. We raden u aan toch vooral eens een foto van deze prachtige grassoort op te zoeken. Of maak gewoon een bestelling bij Het Groene Paradijs. Uw tuin zal u er dankbaar voor zijn!

Pennisetum Alopecuroides Hamein kopen?

Bij Het Groene Paradijs is de Pennisetum Alopecuroides Hamein volop verkrijgbaar. Pennisetum Alopecuroides Hamein doet u dan ook heel eenvoudig. We hebben het bestelproces zo simpel mogelijk gemaakt, waarbij u er altijd zeker van kunt zijn dat u een bestelling zo snel mogelijk, tegen scherpe prijzen, in huis krijgt. Meer weten over onze planten en andere producten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag meer over al het moois dat bij u kan groeien en bloeien!