Vingergras

6 producten

Panicum virgatum 'Rotstrahlbusch' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Rotstrahlbusch' - Vingergras Vingergras 'Rotstrahlbusch'
Panicum virgatum 'Squaw' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Squaw' - Vingergras Vingergras 'Squaw'
Panicum virgatum 'Northwind' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Northwind' - Vingergras Vingergras Northwind
Panicum virgatum 'Rehbraun' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Rehbraun' - Vingergras Vingergras Rehbraun
Panicum virgatum Heavy Metal - Vingergras
actie
Panicum virgatum Heavy Metal - Vingergras Vingergras Heavy Metal
Panicum virgatum Shenandoah - Vingergras
actie
Panicum virgatum Shenandoah - Vingergras Vingergras Shenandoah

Vingergras kopen bij Het Groene Paradijs

Op zoek naar een mooie soort siergras die perfect in uw tuin past? Dan heeft u bij Het Groene Paradijs volop keuze. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende soorten siergrassen klaarstaan. Zo verkopen wij onder andere het welbekende vingergras. Dit is een soort siergras die zeer hoog kan groeien. Vingergras is ook wel bekend onder de Engelse naam switchgrass. Het is een soort siergras die momenteel veel aandacht krijgt, aangezien het de eigenschappen in zich heeft om als biomassa te dienen. Maar, het is daarbij ook een siergrassoort die er vooral gewoon erg mooi uitziet.

Vingergras bestellen bij Het Groene Paradijs

Bij het Groene Paradijs hebben we meerdere soorten vingergras voor u klaarstaan. We raden u dan ook van harte aan om eens in ons assortiment te komen kijken als u op zoek bent naar siergras om uw tuin een extra element mee te geven. Vingergras kopen is dan een goede optie. U haalt dan een soort siergras in huis die er eigenlijk het hele jaar door mooi uitziet. Wilt u meer weten over siergrassen, of vingergras in het bijzonder? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt daarbij natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Vingergras kopen in onze webshop

Als u bij ons vingergras gaat bestellen, dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd. U kunt er dan op rekenen dat ons vingergras van de mooiste kwaliteit is. Al onze producten worden daarbij direct bij de kweker vandaan aan u geleverd. Zo weet u zeker dat u straks vingergras in uw tuin neerzet dat helemaal vers is en waar u optimaal van kunt genieten. Vingergras kopen doet u bij ons dan ook nog eens altijd tegen een zeer scherpe prijs.