Hosta

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een hosta bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een prachtige groene plant voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een breed scala aan de mooiste tuinplanten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de hosta. Dit is een geslacht aan planten dat wel 25 tot 40 verschillende soorten herbergt. Een hosta is ook wel bekend onder de naam Hartlelie. Deze naam is uiteraard te danken aan de vorm van de bladeren van de plant. Deze zien er schitterend uit met hun mooie, donkergroene kleur. Het is dan ook zeker het overwegen waard om deze plant aan uw tuin toe te voegen.

Een hosta kopen bij Het Groene Paradijs

U kunt altijd even een kijkje nemen in onze webshop om uzelf ervan te overtuigen dat de Hosta een plant is die u aan uw tuin toe wilt voegen. U vindt in onze overzichtelijke webshop meer informatie over deze plant, alsmede over de verzorging hiervan. Hierover kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Bij Het Groene Paradijs werken mensen met een echte passie voor vaste planten, die er graag voor willen zorgen dat u straks een tuin heeft waar u met recht trots op kunt zijn.

Eenvoudig en veilig een hosta bestellen

Het bestellen van een plant bij Het Groene Paradijs is altijd heel eenvoudig en veilig. We hebben onze webshop zo simpel mogelijk ingericht, zodat u zonder problemen uw bestelling bij ons kunt afronden. Dit is bij ons geheel veilig, waarbij we ook zorgen dat uw nieuwe plant veilig bij u thuis wordt afgeleverd. Bij ons betaalt u voor die mooie nieuwe plant nooit de hoofdprijs. Doordat wij geen showroom hebben en louter vanuit onze webshop leveren, kunnen wij onze kosten een stuk lager houden. Hier profiteert u als klant dan natuurlijk ook weer van mee!