Allium 'Gladiator' - Sierui

Op voorraad

Sierui

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Allium 'Gladiator' - Sierui

Allium 'Gladiator' is een Sierui welke een hoogte bereikt van zo'n 100 centimeter. Bloeit in de maanden mei en juni met prachtige lilapaarse bloemen. Allium 'Gladiator' loopt in het voorjaar uit en sterft gedurende de zomer weer af. Nadat het loof volledig afgestorven is kunt u dit verwijderen. Standplaats: zonnig of gedeeltelijk beschaduwd op een goed drainerende zeker niet te natte bodem.

Bestel deze plant tijdig en het liefst een tijdje voordat de bloei plaatsvindt in mei/juni. Wanneer deze Allium in bloei staat zijn de hoge bloemstelen, ondanks onze zorgvuldige wijze van inpakken, namelijk toch gevoelig voor breukschade tijdens verzending. Mocht dit onverhoopt gebeuren is de plant echter nog altijd zeer geschikt om in uw tuin te planten waarna u er het voorjaar erop weer volop van kunt genieten!

Wilt u Allium 'Gladiator' - Sierui kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Sierui bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Allium 'Gladiator' - Sierui

Hoogte bij levering 0-50cm
Hoogte volwassen plant 100cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Lila, Paars
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Snoeiadvies In het voorjaar het dode blad wegnemen
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Bloeiend Ja
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99