Stipa Tenuissima

2 producten

Stipa tenuissima - Vedergras
actie
Stipa tenuissima - Vedergras Vedergras
Stipa tenuissima 'Ponytails' - Vedergras
actie
Stipa tenuissima 'Ponytails' - Vedergras Vedergras 'Ponytails'

Stipa Tenuissima kopen bij Het Groene Paradijs

We hebben bij Het Groene Paradijs een groot aantal verschillende soorten siergrassen voor u in het assortiment. U kunt daarvoor bij ons terecht voor Vedergras in meerdere verschillende kleuren en stijlen. Neem bijvoorbeeld het siergras Stipa Tenuissima. Dit is een soort gras die er prachtig uitziet. Het heeft wel iets weg van de staart van een paard en heet daarom dan ook niet voor niets ook wel Ponytails. Dit effect wordt vooral bereikt in de maanden mei tot en met augustus, waarin het gras op zijn meest uitbundig is. De witte bloemenpluimen zijn dan het duidelijkst te zien, de hoogte van de planten is dan zo'n 50 centimeter.

Eenvoudig Stipa Tenuissima bestellen

Stipa Tenuissima is een soort siergras die het in elke tuin goed doet. Bij voorkeur zet u deze plant in een zonnige kant van de tuin, alhoewel het ook mogelijk is om de plant op een plek half in de schaduw te zetten. We raden u daarbij aan om deze plant in een groepje bij elkaar te zetten. Zo heeft u namelijk het meeste het effect van mooi wapperende paardenharen. Zet dan ongeveer 7 tot 12 van deze planten om een gebied van 1m2 bij elkaar. Dat levert het mooiste effect op. Meer weten hierover? U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Wilt u Stipa Tenuissima kopen bij ons?

Stipa Tenuissiama bestellen doet u bij ons heel eenvoudig. Gewoon even aangeven hoeveel exemplaren van deze plant u wilt hebben, uw bestelling afronden en de betaling in orde maken. Wij zorgen er dan voor dat u deze plant zo snel mogelijk thuis afgeleverd krijgt. U kunt de planten dan heel makkelijk in uw tuin zetten. Vanaf mei tot en met augustus is het dan optimaal genieten van deze tuinplanten. We raden u daarbij wel aan om de plant buiten de bloeiperiode te snoeien tot ongeveer 20 centimeter.