Zwenkgras

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwenkgras bij Het Groene Paradijs

Zwenkgras is ook wel bekend onder de naam Festuca. Deze soort gras is een echte aanwinst voor uw tuin, waar hij het prima doet als bodembedekker. Daarnaast is het echter ook een grassoort die u gerust in een pot op uw balkon neer kunt zetten. Zwenkgrassen doen daar niet moeilijk over en zijn sowieso een soort gras waar u weinig omkijken naar heeft. Zet het gewoon neer op een mooie plek in de zon of halfschaduw en kunt binnen korte tijd gaan genieten van deze snel groeiende grassoort.

Simpelweg genieten van zwenkgrassen

Zwenkgras is een grassoort die u veel in tuinen tegen komt. Niet verwonderlijk ook, want deze soort gras is namelijk zeer populair. Niet alleen ziet het er mooi uit, het is ook een soort gras die heel eenvoudig te onderhouden is. Laat het gras zijn werk doen als bodembedekker en u zult zien dat het aanzien van uw tuin sterk vooruit gaat. Deze soort gras is ook niet moeilijk als het aankomt op de verzorging. Bij voorkeur zoekt dit gras de zon op, maar het is ook mogelijk om het half in de schaduw neer te zetten. De grond waar het op staat mag best droog zijn, alhoewel een vochthoudende grond ook prima is.

Zwenkgras kopen bij Het Groene Paradijs

In onze webshop vindt u de mooiste planten van Nederland bij elkaar. We halen onze producten van over de hele wereld om u een zo mooi mogelijk aanbod te bieden. We raden u aan om op uw gemak eens te bekijken welke soort tuinplanten u het beste in uw eigen tuin vindt passen. We vinden het daarbij ook prima om onze kennis met u te delen. Neem gewoon even contact met ons op als u een vraag heeft. Zwenkgras kopen bij Het Groene Paradijs? Bij ons maakt u eenvoudig en snel een bestelling.