Siergras soorten

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste siergras soorten bij elkaar

Bent u op zoek naar het mooiste siergras dat er te vinden is? Prachtige soorten siergras die er schitterend uitzien, maar die daarbij ook heel sterk zijn? Gras waarvan u er zeker van kunt zijn dat het wel een aantal jaartjes mee kan gaan? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben namelijk in onze webshop een groot aantal verschillende planten voor u klaarstaan. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan om gewoon even op uw gemak een kijkje te nemen op de site. Hier kunt u dan inspiratie opdoen voor welke soort gras er het beste in uw past.

Siergras soorten kopen

Siergras is een mooie aanvulling van uw tuin. U kunt er bij het planten van siergras op rekenen dat dit een soort beplanting is voor uw tuin die wel tegen een stootje kan. Siergras kan heel wat verschillende weersomstandigheden aan. Maak u hier dan ook geen zorgen over. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment om te zien wat voor soorten siergras wij allemaal hebben. Er zijn heel wat verschillende soorten te vinden, die niet alleen vele verschillende vormen hebben, maar ook verschillende kleuren. Er is vast wel een soort te vinden die in uw tuin past! Siergras soorten bestellen is bij ons dan heel eenvoudig.

Wilt u siergras soorten kopen bij ons?

Siergras soorten bestellen doet u bij ons snel en veilig. Neem dan ook gewoon even een kijkje in ons assortiment als u er zeker van wilt zijn dat u siergras in huis haalt dat er mooi uitziet. U kunt hiervoor altijd even een kijkje nemen bij de informatie op onze website. We hebben bij alle siergras soorten uitgebreide informatie voor u klaarstaan, alsmede mooie, duidelijke foto's. Toch nog vragen? Geen probleem, neem hier even contact over op met ons en wij laten u weten wat er allemaal mogelijk is met die mooie soorten siergras die wij verkopen.