Grasplanten

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste grasplanten bestellen

Bent u op zoek naar mooie grasplanten voor in uw tuin? U wilt grasplanten kopen waar u lange tijd van genieten en die er prachtig uitzien? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben namelijk bij Het Groene Paradijs een zeer ruim assortiment aan de mooiste tuinplanten voor u bij elkaar staan. Planten die het in elke tuin goed kunnen doen en die bij ons nooit teveel kosten. We hebben bij Het Groene Paradijs geen showroom waar u de planten kunt komen bekijken, maar zetten al onze mooie planten overzichtelijk voor u in de webshop. Hierdoor kunnen wij onze kosten, en zodoende ook de prijzen voor de planten, een stuk lager houden!

Eenvoudig grasplanten bestellen

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Neem dan ook gewoon even een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor prachtige grasplanten wij hier klaar hebben staan. Er zijn heel wat verschillende soorten grasplanten te vinden. Mooie, sterke grasplanten in vele verschillende afmetingen. U koopt bij ons eenvoudig een bescheiden grasplantje, maar we hebben ook planten staan die meer ruimte in uw tuin innemen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de plant klaarstaan die hier het beste op aansluit.

Meer weten over onze grasplanten?

Indien u meer wilt weten over onze planten, of gelijk siergrassen wilt bestellen, dan kunt u hier altijd even een kijkje voor komen nemen in onze webshop. We hebben namelijk een groot aantal planten klaarstaan die u zo in uw tuin kunt planten. We leveren u deze planten in perfecte conditie aan. U hoeft niet meer te slepen als u planten uit het tuincentrum ophaalt, wij zorgen ervoor dat deze netjes bij u worden afgeleverd! Grasplanten kopen? Bij Het Groene Paradijs bent u altijd aan het juiste adres.