Veronica peduncularis - Ereprijs

Niet op voorraad

Ereprijs

Omschrijving van Veronica peduncularis - Ereprijs

Veronica peduncularis ofwel Ereprijs werd een paar jaar geleden geïntroduceerd vanuit Rusland, heeft zich bewezen als een uitstekende keuze voor in de lentetuin. Deze vaste plant vormt een lage kruipende mat van diepgroene bladeren, groenblijvend maar bronskleurend in de koudere maanden. Veronica peduncularis raakt met kleine saffierblauwe bloemen bezaaid in de lente en soms ook in de nazomer.

 

Dit Ereprijs dient zich perfect voor onderbeplanting met alle soorten voorjaarsbloeiende bollen, met name Narcissen. De wat oudere planten kunnen in de vroege herfst gemakkelijk worden verdeeld. Direct na de bloei hard terugknippen om een ​​strakke, bossige plantbouw te behouden.

 

Wilt u Veronica peduncularis ofwel Ereprijs kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Ereprijs bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Veronica peduncularis - Ereprijs

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Maart, April, Mei
Bloeikleur Blauw
Standplaats Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 5
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99