Ereprijs

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Met de Ereprijs heeft u inderdaad altijd prijs

Ereprijs is een prestigieuze naam voor een plant, maar deze plant verdient deze naam ook. Het is een prachtige tuinplant met kleine bloemetjes die in trossen zijn samengevoegd. Er bestaan wel verschillende soorten kleuren, maar over het algemeen zijn de bloemen van deze plant blauw van kleur. Alleen al in Nederland zijn 23 verschillende soorten van de Ereprijs bekend en wereldwijd zijn er meer dan 500. Hoewel de verscheidenheid groot is, hebben de bloemen bij de meeste soorten dezelfde karakteristieke vorm. Een veelzijdige plant dus die eigenlijk niet in uw tuin mag ontbreken. En welk soort u ook kiest, u heeft met de Ereprijs altijd een bijzondere plant in de tuin.

U kunt nu ook uw Ereprijs kopen

Welke soort Ereprijs zal het beste in uw tuin staan? De Veronica spicata is een bijzondere plant, met mooie fijn gevormde bloemen, waarbij de stengel is bedekt met kleine bloemetjes die van juni t/m augustus bloeien. U heeft hier dus de gehele zomer plezier van. De plant is winterhard, dus hij gaat zeker meerdere zomers mee. Een bijzondere Ereprijs met rode bloemen is de Veronica spicata Rotfuchs. De bloemen zijn iets grover, maar zeker niet minder mooi om te zien. Wilt u een kleinere soort Ereprijs kopen, ga dan voor de Veronica austriaca Knallblau. Zoals de naam al aangeeft, de kleur van de bloemen is knalblauw en hij wordt maar maximaal 20 centimeter hoog. Dit is een prima plant voor borders of om te gebruiken als bodembedekking.

Ereprijs bestellen bij Het Groene Paradijs

Uw Ereprijs bestellen gaat tegenwoordig heel gemakkelijk en zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. U kiest in de webshop van Het Groene Paradijs het type Ereprijs die u wilt en uw bestelling wordt zo snel mogelijk naar u gezonden. Wij hebben de keuze uit verschillende types, waarvan de meesten een blauwe kleur hebben. Deze kleur zal niet altijd in iedere tuin aanwezig zijn, zodat u met een mooie blauwe Ereprijs zeker een blikvanger in uw tuin haalt.