45 x Taxus baccata - Taxushaag 80-100cm

Op voorraad

45 stuks Taxus Haagplanten met Kluit

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van 45 x Taxus baccata - Taxushaag 80-100cm

45 x Taxus baccata met wortelkluit ofwel 15 strekkende meter Taxushaag met hoogte 80-100 centimeter. Dit betreft een voordeelpakket, speciaal voor degenen die direct resultaat willen in de tuin. Zorg direct voor een goede afscheiding, bijvoorbeeld tussen uw tuin en die van de buren. 

Voor het eerst dit jaar komt Groeneparadijs met een kant en klaar haagpakket. Verschillende van onze klanten hebben al aangegeven dit een prima product te vinden en hebben dit inmiddels aan aangeschaft voor de tuin. Onder de haagplanten is de Taxus baccata een prima keuze, omdat deze prima groeit, zeer winterhard is, en bovendien het hele jaar door prachtig groen !

Voor het aanplanten adviseren wij het gebruik van turf. Dit kunt u tijdens het planten door de grond mengen of na de aanplant een laag rond/onder de plant strooien. Dit verbetert de bodemstructuur, maakt de bodem zuurder en zorgt ervoor dat de bodem meer vocht vasthoudt. Hierdoor zal deze plant het helemaal naar zijn zin hebben in uw tuin!

 

Wilt u 45 x Taxus baccata ofwel Taxushaag kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Taxushaag bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over 45 x Taxus baccata - Taxushaag 80-100cm

Hoogte bij levering 80-100cm
Hoogte volwassen plant 200cm
Bloeikleur Groen
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea
Potgrond DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99