Koningsvaren

2 producten

Osmunda regalis - Koningsvaren
actie
Osmunda regalis - Koningsvaren Koningsvaren
Osmunda regalis 'Purpurascens' - Koningsvaren
actie
Osmunda regalis 'Purpurascens' - Koningsvaren Koningsvaren

Een majestueuze koningsvaren past ook in uw tuin

De koningsvaren is een bekende plant, niet alleen voor in de tuin, ook in woonkamers en kantoren zijn koningsvarens graag geziene planten. De plant valt op door de dubbelgeveerde bladeren en in een frisgroene kleur. Vanaf de herfst verkleurt het blad naar een meer bruine kleur. Wanneer de plant in de hoogte is volgroeid, dan groeit deze in de breedte. De koningsvaren wordt ongeveer een meter hoog en kan als u de ruimte heeft ook in de breedte flink uitgroeien. Heeft u een vijver in de tuin en u wilt een groene vijverrand? Plaats dan één of meerdere koningsvarens, hier gedijt de plant erg goed.

Wat moet u weten bij een koningsvaren kopen?

Wanneer een koningsvaren inmiddels in de breedte groeit, moet u in de gaten houden of andere tuinplanten niet verdrongen worden. Let er ook op dat de plant niet in de volle zon mag staan. Plaats deze het liefst in de schaduw of halfschaduw. Goede humusrijke, vochthoudende en doorlatende grond is de beste grond waar u de koningsvaren in kunt plaatsen. De koningsvaren is winterhard, maar het blad is dan inmiddels al bruin of dood. Het dode blad verwijderen in de lente is het enige onderhoud wat u heeft te doen bij een koningsvaren. Al snel zal er dan groen en fris blad tevoorschijn komen en geniet u de komende zomer weer van een prachtige groene koningsvaren.

Uw koningsvaren bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook een mooie koningsvaren in uw tuin? U kunt uw koningsvaren bestellen bij Het Groen Paradijs. Het online bestellen van planten kan bij ons prima. Wij zorgen ervoor dat uw koningsvaren netjes en goed verpakt bij u thuis wordt afgeleverd. Wij bieden tevens een groeigarantie op uw koningsvaren. U weet dus zeker dat u veel plezier van uw bestelling gaat hebben. Of u nu een koningsvaren bestelt of een andere plant of struik uit onze webshop, u heeft uw bestelling binnen 2 tot 6 werkdagen in huis.