Engelwortel

2 producten

Symphytum officinale - Smeerwortel
actie
Symphytum officinale - Smeerwortel Smeerwortel
Angelica sylvestris 'Vicar's Mead' - Engelwortel
actie
Angelica sylvestris 'Vicar's Mead' - Engelwortel Engelwortel

Engelwortel bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een bijzondere plant om toe te voegen aan uw tuin? Bij Het Groene Paradijs hebben we een uiteenlopend aanbod aan verschillende kruidenplanten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de Engelwortel. Dit is een speciale plant die in elke tuin een mooi plekje kan vinden. Het is een plant die ook wel bekend is als onderdeel van de Schermbloemenfamilie. Het is een plant die er niet alleen maar mooi uitziet, maar die volgens veel mensen ook een geneeskrachtige werking heeft. De engelwortel wordt dan ook gebruikt in meerdere natuurlijke geneesmiddelen.

De mooie en geneeskrachtige engelwortel

Met een engelwortel in uw tuin voegt u hier echt iets bijzonders aan toe. Het is een plant die normaal gesproken vooral te vinden is aan de waterkant, waar natte, voedzame grond is. Zo is deze plant bijvoorbeeld langs het IJsselmeer te vinden. Maar met de juiste verzorging is dit een plant die het ook in uw tuin goed kan doen. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons, telefonisch of per mail. We geven u graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de plaatsing en verzorging van deze bijzondere plant.

De engelwortel kopen bij Het Groene Paradijs

We hebben in onze webshop de engelwortel staan, maar natuurlijk ook een groot aantal andere vaste planten en gewassen. Een bestelling maken bij ons is heel eenvoudig. Neem op uw gemak een kijkje om te zien welke tuinplanten u allemaal kunt vinden en wat u bij uw tuin vindt passen. Met een klik op de muis of aanraking van uw scherm zet u de engelwortel in uw winkelwagentje. Nadat u uw bestelling heeft afgerond zorgen wij ervoor dat deze op een door u gewenst tijdstip bij u wordt afgeleverd. U kunt dan direct optimaal genieten van de nieuwe plant in uw tuin!