50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm

Op voorraad

16,66 strekkende meter Laurierhaag in pot of met kluit

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van 50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm

50 x Prunus 'Rotundifolia' ofwel 16,66 strekkende meter Laurierhaag.

Dit haagpakket bevat haagplanten van aanzienlijke afmetingen, zodat u direct een mooie afscheiding in uw tuin kunt creeren. U kunt de grond al voorbereiden nadat u de bestelling heeft geplaatst, door een geul te greuven van 30cm breed en 30cm diep. Voor het beste resultaat maakt u de bodem van de geul goed los en mengt u deze grond met verse potgrond of tuinaarde. Op deze voorziet u de bodem van voldoende voeding en zuurstof. Uw nieuwe haagplanten zullen dan een ideale start krijgen in uw tuin. Wij geven als aanplant advies om de laurierhaag tussen oktober en maart aan te planten met nieuwe tuingrond. De nieuwe tuingrond zal er voor zorgen dat de Laurierhaag het eerste jaar voldoende voeding krijgt. Als de Laurierhaag is aangeplant dient u de haag direct water te geven, maar niet drijfnat i.v.m wortelrot. Wel dient er de eerste tijd voldoende water te worden gegeven.

Prunus 'Rotundifolia' bereikt met gemak een hoogte van 250cm, maar door middel van snoeien kunt u natuurlijk de hoogte van uw haag zelf bepalen. Wij adviseren om de Laurierhaag twee keer per jaar te snoeien. De eerste keer snoeien doet u van eind mei tot medio juni. De tweede snoei rond september. 

Voor het aanplanten adviseren wij het gebruik van turf. Dit kunt u tijdens het planten door de grond mengen of na de aanplant een laag rond/onder de plant strooien. Dit verbetert de bodemstructuur, maakt de bodem zuurder en zorgt ervoor dat de bodem meer vocht vasthoudt. Hierdoor zal deze plant het helemaal naar zijn zin hebben in uw tuin!

Wilt u Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag 80-100cm kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Laurierhaag bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over 50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm

Hoogte bij levering 80-100cm
Hoogte volwassen plant 250cm
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 5
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 29-10-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  De benaming op de website kwam niet overeen met hetgeen ze hadden. Hierover werd netjes gecommuniceerd. Daarna werd de bestelling pas in gang gezet. We hadden in eerste aangegeven dat levering via Postnl zou plaats vinden, maar doordat we nu voor laurier met kluit hadden gekozen werd dit DHL. Helaas hebben we hier geen track en trace van gekregen. Gelukkig was er wel iemand thuis. Vandaar de review ook beoordeelt met 4 sterren. Over de kwaliteit van de laurier zijn we zeer te spreken, top!
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99