Andromeda polifolia 'Blue Lagoon' - Lavendelheide

Op voorraad

Lavendelheide 'Blue Lagoon'

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Andromeda polifolia 'Blue Lagoon' - Lavendelheide

Andromeda polifolia Blue Lagoon of Lavendelheide of Rotsheide is een laagblijvende heester met smal grijsgroen blad en roze bloemen in het voorjaar. Andromeda polifolia Blue Lagoon is een zuur minnende heester die vanwege de grond voorkeur goed samen met heide geplant kan worden. Deze bloeiende heester kan in de border worden toegepast en verder in de rotstuin of als kuipplant. De groenblijvende plant is goed winterhard en wordt ongeveer 20 cm hoog en 30 cm breed. Andromeda polifolia Blue Lagoon kan het best met tuinturf geplant worden. Plant 5 stuks per vierkante meter voor een mooi opvallend resultaat.

Voor het aanplanten van Lavendelheide adviseren wij het gebruik van turf. Dit kunt u tijdens het planten door de grond mengen of na de aanplant een laag rond/onder de plant strooien. Dit verbetert de bodemstructuur, maakt de bodem zuurder en zorgt ervoor dat de bodem meer vocht vasthoudt. Hierdoor zal deze plant het helemaal naar zijn zin hebben in uw tuin!

 

Wilt u Andromeda polifolia Blue Lagoon ofwel Lavendelheide kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Lavendelheide bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Sierheesters. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Andromeda polifolia 'Blue Lagoon' - Lavendelheide

Hoogte bij levering 10-40cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Roze
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen, Grijs
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 4
Aantal per strekkende meter 3
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99