Bamboe online

6 producten

Fargesia 'Rufa' - Sierbamboe
actie
Fargesia 'Rufa' - Sierbamboe Sierbamboe Rufa
14.99 24.99
Fargesia robusta 'Formidable' - Sierbamboe
actie
Fargesia robusta 'Formidable' - Sierbamboe Sierbamboe Formidable
19.99 24.99
Fargesia robusta 'Campbell' - Sierbamboe
actie
Fargesia robusta 'Campbell' - Sierbamboe Sierbamboe Campbell
14.99 24.99
Fargesia 'Jiuzhaigou' - Sierbamboe
actie
Fargesia 'Jiuzhaigou' - Sierbamboe Bamboe Jiuzhaigou
24.99 35.99
Fargesia 'Murieliae' - Sierbamboe
actie
Fargesia 'Murieliae' - Sierbamboe Bamboe Murieliae
24.99 35.99
Fargesia robusta Pingwu - Sierbamboe
actie
Fargesia robusta Pingwu - Sierbamboe Bamboe Pingwu
14.99 24.99

De mooiste bamboe online kopen

Bent u op zoek naar een bijzondere, mooie plant voor in uw tuin? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment bamboe dat we online hebben staan. Bij Het Groene Paradijs vindt u een zeer uitgebreid, mooi aanbod aan planten in alle soorten en maten. Online bamboe kopen is bij ons daarbij ook heel eenvoudig. We hebben onze webshop zo gebruiksvriendelijk gemaakt als mogelijk is, zodat u er op kunt rekenen dat u straks een prachtige plant in de tuin heeft staan. We nodigen u uit om op uw gemak te bekijken welke soorten bamboe we online allemaal verkopen.

Bamboe voor in uw tuin

Wellicht heeft u bij het denken aan bamboe een enkel beeld in uw gedachten. De bekende bamboe scheuten die vooral bij Panda beren heel geliefd zijn. Toch is de bamboe in een zeer groot aantal verschillende planten verkrijgbaar. Het loont dan ook absoluut de moeite om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien welke bamboe planten wij allemaal verkopen. Bamboe online kopen is daarbij bij ons zo geregeld. Kies gewoon de bamboe die u het mooiste vindt en wij zorgen ervoor dat deze planten dan zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd.

Bamboe online kopen bij Het Groene Paradijs

We hebben in ons assortiment meerdere soorten bamboe te koop staan. Deze bamboe vindt u bij geen enkele andere webshop goedkoper. We leveren hoge kwaliteit planten, maar willen er ook graag voor zorgen dat deze planten betaalbaar zijn. Aangezien wij geen fysieke showroom hebben waar u de planten kunt kopen, is het voor ons mogelijk om de prijzen lager te houden dan webshops die wel een showroom hebben. Vandaar dan ook dat wij u graag uitnodigen om al die mooie planten tegen lage prijzen in onze webshop te komen kopen. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe planten zo snel mogelijk veilig bij u worden afgeleverd.