Bamboe Plant

10 producten

Fargesia 'Rufa' Fargesia 'Rufa' Bamboe
Fargesia robusta 'Formidable'
actie
Fargesia robusta 'Formidable' Bamboe
18.99 24.99
Fargesia robusta 'Campbell' Fargesia robusta 'Campbell' Bamboe
50 x Fargesia nitida 'Black Pearl' - Zwarte Bamboehaag 50 x Fargesia nitida 'Black Pearl' - Zwarte Bamboehaag Sierbamboe
Fargesia 'Blue Dragon' Fargesia 'Blue Dragon' Bamboe
Niet op voorraad
Fargesia 'Murieliae' - Bamboe Fargesia 'Murieliae' - Bamboe Bamboe Murieliae
Fargesia 'Jiuzhaigou' Fargesia 'Jiuzhaigou' Bamboe
Fargesia robusta Pingwu Fargesia robusta Pingwu Bamboe
Fargesia murieliae 'Simba' - Bamboe
actie
Fargesia murieliae 'Simba' - Bamboe Sierbamboe
35.99 40.99
Fargesia nitida 'Black Pearl' - Sierbamboe
actie
Fargesia nitida 'Black Pearl' - Sierbamboe Sierbamboe
35.99 40.99

De mooiste bamboe planten kopen

 Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de mooiste bamboe planten die er te krijgen zijn. We hebben namelijk een ruim assortiment aan soorten bamboe plant voor u klaar staan. Neem eens een kijkje in onze webshop om te zien welke bamboe plant u het meeste aanspreekt. We raden u daarbij aan om vooral ook even de tijd te nemen om te bekijken wat wij allemaal verkopen. We zorgen er dan voor dat u uw bamboe plant zo snel mogelijk, geheel veilig, in huis heeft. U kunt dan lang genieten van deze mooie planten.

De perfecte bamboe plant voor u

Een bamboe plant is een mooie aanvulling voor uw tuin. De plant is in meerdere uitvoeringen te krijgen, de een nog mooier dan de ander. Bij Het Groene Paradijs vindt u een zeer ruim assortiment aan planten bij elkaar. Naast de bamboe plant verkopen wij nog veel meer verschillende planten. Onze webshop is dan ook een plek waar tuinliefhebbers graag eens een kijkje komen nemen. Niet alleen hebben we een inspirerend assortiment voor u klaarstaan, we bieden u ook nog eens de beste service en de laagste prijzen. Zodoende de ideale plek om eens te komen kijken wat er allemaal op het gebied van planten te vinden is!

Vandaag nog een bamboe plant kopen?

Indien u vandaag nog een bamboe plant wilt kopen nodigen wij u van harte uit in onze webshop. Aangezien wij louter een webshop zijn, zonder fysieke winkel, is het voor ons mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteraard kunt u wel altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over de planten in ons assortiment. We hebben ook uitgebreide informatie voor u klaarstaan bij de verschillende planten in onze webshop. We zorgen ervoor dat u uw nieuwe planten zo snel mogelijk in huis heeft. U kunt bij ons zelf uw bezorgmoment kiezen en uw bestelling achteraf betalen indien u dit wenst. Vooraf betalen met uw favoriete betaalmethode is natuurlijk ook mogelijk.