Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' - Zomerheide

Op voorraad

Zomerheide 'Elegant Pearl'

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' - Zomerheide

De Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' ofwel Zomerheide is familie van de Ericaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van augustus tot en met september. De bladeren van de Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' zijn helder groen en ongeveer 10 cm hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. 

 

Deze vaste plant blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. De Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. De Zomer Struikheide heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

 

Wilt u Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' - Zomerheide kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Zomerheide bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Calluna vulgaris 'Elegant Pearl' - Zomerheide

Hoogte bij levering 10-20cm
Hoogte volwassen plant 40cm
Bloeiperiode Augustus, September
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 4
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea
Potgrond DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter
Anderen bestellen ook
 • DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter Potgrond geschikt voor zuurminnende planten
  11.99
 • DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten
  8.49
 • DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea Voeding voor zuurminnende planten - Verpakking 1,5kg
  15.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99