Camellia japonica

5 producten

Camellia japonica 'Dalhonega' - Camelia
actie
Camellia japonica 'Dalhonega' - Camelia Theeroos
Niet op voorraad 14.99
Camellia japonica 'Spring Festival' - Camelia
actie
Camellia japonica 'Spring Festival' - Camelia Theeroos 'Spring Festival'
13.99 16.99
Camellia japonica Dr. King - Camelia
actie
Camellia japonica Dr. King - Camelia Camelia of Theeroos
16.99 18.99
Camellia japonica 'William Bartlett' - Camelia
actie
Camellia japonica 'William Bartlett' - Camelia Japanse Roos
13.77 14.99
Camellia japonica 'Brushfield's Yellow' - Camelia
actie
Camellia japonica 'Brushfield's Yellow' - Camelia Japanse Roos Brushfield's Yellow
13.77 14.99

Op zoek naar de camellia japonica?

U bent op zoek naar een bijzondere aanvulling voor de tuin. Een plant die er het hele jaar door mooi uitziet en waar u met niet al teveel onderhoud het hele jaar door van kunt genieten. Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een groot aantal verschillende planten voor u klaarstaan, de ene nog mooier dan de andere. Zoals bijvoorbeeld de camellia japonica, die ook wel bekend is onder de naam Japanse roos. Inderdaad, een prachtige roos, die in meerdere verschillende kleuren te krijgen is. Een plant die tot wel 250cm hoog kan werden, met zeer mooie bloemen.

Wilt u een camellia japonica kopen?

Een camellia japonica bestellen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We hebben onze website dusdanig ingericht dat u snel vindt wat u zoekt. Hierna is een bestelling maken een peulenschil. Wij zorgen er dan voor dat de camellia japonica snel bij u wordt afgeleverd. U kunt deze dan snel in uw tuin zetten. De Japanse roos houdt ervan om een beetje in de schaduw te worden gehouden. De bodem waar deze plant in staat moet goed waterdoorlatend zijn. Daarbij mag deze ook best een beetje zurig zijn. We vertellen u graag meer over het verzorgen van deze plant. Neem hier gewoon even contact over op met ons om uw vragen te stellen.

Een camellia japonica bestellen voor in de tuin

Met de camellia japonica kunt u er op rekenen dat u een prachtige plant in huis haalt. Deze Japanse roos is bij ons in meerdere kleuren te krijgen. We kweken deze plant, maar ook alle andere planten uit ons assortiment, geheel zelf. We halen deze dan ook pas uit de grond op het moment dat uw bestelling is afgerond. Zo weet u zeker dat u planten krijgt geleverd die vers zijn. Alles wat wij aan onze klanten leveren komt uw kant op met groeigarantie. Meer weten? Neem dan voordat u de camellia japonica bij ons gaat kopen contact op om uw vragen aan ons te stellen