Cirsium rivulare

2 producten

Cirsium rivulare 'Trevors Blue Wonder' - Vederdistel
actie
Cirsium rivulare 'Trevors Blue Wonder' - Vederdistel Vederdistel 'Trevors Blue Wonder'
5.55 5.99
Bekijk product
Cirsium rivulare 'Atropurpureum' - Vederdistel
actie
Cirsium rivulare 'Atropurpureum' - Vederdistel Vederdistel 'Atropurpureum'
5.55 5.99
Bekijk product

Online een cirsium rivulare bestellen

U bent op zoek naar een mooie, bijzondere uitbreiding voor in uw tuin? Dan hebben we bij Het Groene Paradijs de mooiste planten voor u bij elkaar staan. Neem bijvoorbeeld de cirsium rivularem ook wel bekend onder de Nederlandse naam vederdistel. Dit is een plant die er prachtig uitziet en die daarbij ook nog eens heel eenvoudig te onderhouden is. Deze mooie distel kan het in elke tuin goed doen en zal u belonen door er lange tijd mooi uit te blijven zien. Als u besluit een cirsium rivulare te kopen, dan haalt u een plant in huis die wat extra kleur naar uw tuin brengt.

read-more-splitter

Wilt u een cirsium rivulare bestellen?

De cirsium rivulare is een plant die er zeer mooi uitziet. Het is een distelplant met een statig uiterlijk. Als de plant in bloei staat, dan is hij mooi donkerrood, zelfs tot paars aan toe. Dit is een plant die het in elke tuin mooi kan doen, dus waarom niet ook in uw tuin? We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze site over deze plant voor u klaar hebben staan om te zien wat u allemaal van de cirsium rivulare kunt verwachten. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen over deze plant, of een van onze vele andere planten, aan ons te stellen.

Eenvoudig en veilig een cirsium rivulare kopen

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk om een een cirsium rivulare te kopen bij Het Groene Paradijs. U voltooit uw bestelling in onze overzichtelijke webshop, waarna wij ervoor zorgen dat u de bestelling zo snel mogelijk binnenkrijgt. We komen deze zelf bij u afleveren, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat de plant zo veilig en onbeschadigd mogelijk bij u thuis aankomt. U kunt de planten die u bij ons bestelt ook altijd bij ons komen ophalen. We hebben geen winkel, maar bieden de optie tot ophalen wel aan al onze klanten aan.