Dwerg hortensia

6 producten

Hydrangea macrophylla 'Little Blue' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Blue' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Blue'
Niet op voorraad 19.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Little White' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little White' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little White'
16.99 19.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Little Pink' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Pink' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Pink'
16.99 19.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Little Purple' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Purple' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Purple'
16.99 19.99
Bekijk product
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia Pluimhortensia 'Little Lime'
11.11 12.99
Bekijk product
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
7.77 9.99
Bekijk product

Is het mogelijk om een dwerg Hortensia aan te schaffen?

De Hortensia staat vooral bekend om de prachtige bloembollen die tijdens de bloeiperiode verschijnen. Deze bollen kunnen behoorlijke afmetingen bereiken. Soms wel zo groot als een voetbal. Hierdoor kan een Hortensia behoorlijk uitdijen, want de plant heeft stevige takken nodig om de grote bloembollen te dragen. Ook in de hoogte bereikt een Hortensia hoogtes van minimaal anderhalf meter en vaak nog hoger. Maar wilt u wel genieten van de prachtige bloemen, maar heeft u een kleine tuin of enkel een balkon of dakterras? U zult zich dan afvragen of het mogelijk is om een dwerg Hortensia aan te schaffen?

read-more-splitter

U kunt een dwerg Hortensia kopen

Omdat een Hortensia in de regel grote afmetingen bereikt, kunt u soms aan het zoeken komen als u specifiek een dwerg Hortensia wilt kopen. Gelukkig heeft u bij Het Groene Paradijs veel keuze uit verschillende soorten Hortensia´s en kunt u bij ons ook een dwerg Hortensia kopen. Wij hebben diverse soorten kleine Hortensia´s in verschillende kleuren, die ook in de naam verwerkt is. Denk aan de Little Pink, Little Blue of Little Purple. Al deze soorten worden maar maximaal 60 centimeter hoog. De plant is hierdoor gemakkelijk te gebruiken op een balkon of dakterras. Het voordeel is dat u ook de keuze heeft uit vele kleuren.

Een dwerg Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

U wilt geen grote Hortensia in de tuin? Als u hier geen ruimte voor heeft of u beschikt alleen over een balkon, dan wilt u misschien een dwerg Hortensia bestellen? Dit kan gemakkelijk en snel in de webshop van Het Groene Paradijs. U hoeft tegenwoordig niet meer de deur uit om uw planten aan te schaffen, dit kan gewoon vanuit huis. Onze webshop is 24 uur per dag open, dus u kunt bestellen wanneer het u uitkomt. Heeft u toch nog vragen over de verzorging van uw Hortensia of over andere planten die u bij ons bestelt? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.