Edelweiss

6 producten

Leontopodium alpinum - Edelweiss
actie
Leontopodium alpinum - Edelweiss Edelweiss
Niet op voorraad 3.99
Anaphalis triplinervis - Siberische Edelweiss
actie
Anaphalis triplinervis - Siberische Edelweiss Siberische Edelweiss
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel Witte Lavendel Edelweiss
Anaphalis 'Schwefellicht' - Siberische Edelweiss
actie
Anaphalis 'Schwefellicht' - Siberische Edelweiss Strobloem
Lavandula intermedia 'Edelweiss' - Lavendel
actie
Lavandula intermedia 'Edelweiss' - Lavendel Lavendel
Anaphalis margaritacea - Siberische Edelweiss
actie
Anaphalis margaritacea - Siberische Edelweiss Siberische Edelweis

Een Edelweiss plant kopen

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres voor de mooiste planten die er te krijgen zijn. Dit alles dan ook nog eens tegen de scherpste prijs waar deze planten voor te vinden zijn! We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Bij Het Groene Paradijs hebben we een echte passie voor alles wat maar met planten te maken heeft. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de prachtige Edelweiss plant.

Kies voor de Edelweiss

Zoals het welbekende liedje dat eigenlijk ook wel aangeeft is de Edelweiss een bijzondere plant. We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment te komen kijken in welke uitvoeringen wij de Edelweiss plant allemaal voor u klaar hebben staan. De Edelweiss is een plant die het in elke tuin goed kan doen. Om dit nog eens te onderstrepen verkopen wij al onze planten, dus ook de Edelweiss, met groeigarantie. U hoeft uzelf zodoende geen zorgen te maken dat u een plant koopt die het straks niet doet in uw tuin. Met een beetje liefde en aandacht heeft u straks een prachtige plant in uw tuin staan!

Een Edelweiss kopen bij Het Groene Paradijs

Neem er rustig eens de tijd voor om te kiezen welke Edelweiss u het mooiste vindt. Wij zorgen er dan voor dat u deze plant snel in huis heeft. U heeft hierbij de mogelijkheid om zelf het moment te kiezen waarop de Edelweiss bij u wordt afgeleverd. Wel zo makkelijk, zeker als u niet altijd thuis bent om een pakketje aan te nemen. Wij bieden al onze planten aan tegen de scherpste prijzen, dit onder andere doordat wij geen showroom hebben. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden, wat we dan weer als extra korting doorrekenen aan onze klanten. Ook een Edelweiss kopen doet u bij ons zodoende heel voordelig.