Erysimum

3 producten

Erysimum 'Bowles Mauve' - Steenraket
actie
Erysimum 'Bowles Mauve' - Steenraket Steenraket of Muurbloem
Erysimum suffruticosum 'Goldstaub' - Steenraket
actie
Erysimum suffruticosum 'Goldstaub' - Steenraket Steenraket of Muurbloem
Erysimum 'Constant Cheer' - Steenraket
actie
Erysimum 'Constant Cheer' - Steenraket Steenraket of Muurbloem

De prachtige kleuren van de Erysimum

U wilt een plant met prachtige gekleurde bloemen? Dan is een plant uit het geslacht Erysimum een goede keuze. Het geslacht Erysimum komt voort uit de kruisbloemenfamilie. Erysimum wordt ook wel eens steenraket genoemd. Kenmerk zijn de trossen met felgekleurde bloemen. De kleur is afhankelijk van het soort, maar felgeel is een veel geziene kleur voor de Erysimum. Van nature komt de Erysimum vooral voor in Noord-Amerika. Per streek kunnen de eigenschappen van de plant verschillen. Ook in Nederland en België zijn enkele soorten van de Erysimum bekend, die als tuinplant worden gebruikt. De Erysimum brengt altijd de nodig kleur in de tuin.

Welke soort Erysimum kopen?

Bij een Erysimum kopen heeft u een grote keuze uit de verschillende planten uit dit geslacht. Een zeer geschikte soort is de Erysimum Constant Cheer. Deze plant heeft mooie oranje bloemen die naar de bruine kleur neigen. Het is een prima plant om in een rotstuin te planten, al dan niet in combinatie met andere soorten rotsplanten. Heeft u een tuin op het zuiden met veel zon, dan zal de Constant Cheer hier geen moeite mee hebben. Hij kan overleven in de volle zon of half in de schaduw. De bloeiperiode is van mei tot augustus. Wel moet u tijdens de winterperiode voor bescherming zorgen. De Erysimum Goldstaub is ook een zeer vrolijke plant om in uw tuin te plaatsen, mede door de vrolijke gele bloemetjes die van april tot juni bloeien. Ook deze soort kunt u het beste in de zon plaatsen en zorgen voor voldoende bescherming in de winterperiode.

Online een Erysimum bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Erysimum bestellen hoeft vandaag de dag niet meer zo moeilijk te zijn. U kunt files bij tuincentra voorkomen, door uw Erysimum te bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn namelijk een online verkoper van planten. Dit houdt in dat u gewoon vanuit huis uw planten in onze webshop kunt bestellen. Wij verzorgen voor u een snelle levering binnen vijf dagen. Ook voor de nodige adviezen over verzorging kunt u een kijkje nemen op onze website.