Fluweelhortensia

2 producten

Hydrangea aspera 'Macrophylla' - Fluweelhortensia
actie
Hydrangea aspera 'Macrophylla' - Fluweelhortensia Hortensia Macrophylla
Niet op voorraad 16.99
Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' - Fluweelhortensia
actie
Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' - Fluweelhortensia Fluweelhortensia Hot Chocolate
14.44 16.99

Wat is een Fluweelhortensia voor plant?

Als u kiest voor een Hortensia in de tuin, dan heeft u een opvallende plant met grote bolvormige bloemen. Het is niet altijd eenvoudig om een Hortensia te kiezen die geschikt is voor uw tuin en die u mooi vindt. Er zijn namelijk erg veel varianten van de Hortensia. De Fluweelhortensia is één van deze soorten en niet zo veel voorkomend. Het is aan te raden om de Fluweelhortensia te plaatsen in een grote tuin. Dit omdat de plant een behoorlijke hoogte kan bereiken van 2,5 meter. Ook in kleinere tuinen past een Fluweelhortensia, maar dan vergt deze wat onderhoud. Door de plant jaarlijks grondig te snoeien, houdt u deze binnen proporties.

Waarom een Fluweelhortensia kopen?

Een andere benaming voor de Fluweelhortensia, is ´Hot Chocolade´. Deze benaming is gekozen vanwege de kleur van het blad van de plant. Het blad kleurt chocoladebruin. Daarnaast is de benaming Fluweelhortensia afgeleid vanwege de zachte haartjes op het blad. Het blad maakt deze Fluweelhortensia een bijzondere soort die u niet zoveel tegenkomt. Misschien wilt u juist daarom een Fluweelhortensia kopen? U geniet dan van nog meer voordelen. De Fluweelhortensia is namelijk erg winterhard en overleeft met gemak de vorstperiodes in de winter. De bloeiperiode is tijdens de zomermaanden van juli tot september. Er ontstaan dan paarsblauwe tot roze bloemen.

Een Fluweelhortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u een Fluweelhortensia in uw tuin wilt, dan kunt u deze niet overal vinden. Maar een Fluweelhortensia bestellen kan wel in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij leveren de Fluweelhortensia in een pot en met een hoogte van 20 tot 50 centimeter. Wij geven ook direct een groeigarantie af, zodat u een weelderige groei mag verwachten. U krijgt bij ons de keuze uit diverse betaalmethodes, waaronder achteraf betalen en wij leveren snel. Daarnaast staat onze deskundige klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen omtrent de Fluweelhortensia te beantwoorden.