Ganzerik

5 producten

Potentilla fruticosa 'Elizabeth' - Ganzerik
actie
Potentilla fruticosa 'Elizabeth' - Ganzerik Ganzerik 'Elizabeth'
6.55 7.99
Bekijk product
Potentilla aurea - Ganzerik
actie
Potentilla aurea - Ganzerik Gouden Ganzerik
Niet op voorraad 3.99
Bekijk product
Potentilla atrosanguinea - Ganzerik
actie
Potentilla atrosanguinea - Ganzerik Ganzerik
3.77 3.99
Bekijk product
Potentilla tridentata Nuuk - Ganzerik
actie
Potentilla tridentata Nuuk - Ganzerik Ganzerik Nuuk
3.77 3.99
Bekijk product
Potentilla nepalensis Miss Willmott - Ganzerik
actie
Potentilla nepalensis Miss Willmott - Ganzerik Ganzerik Miss Willmott
3.77 3.99
Bekijk product

De altijd mooie en gemakkelijke Ganzerik

De Ganzerik is een plantengeslacht met een groot aantal vaste planten, kruidachtige planten en struiken. De Ganzerik is afkomstig uit de rozenfamilie. De botanische naam voor de Ganzerik is Potentilla, afgeleid van het Latijnse woord ´potents´. Dit staat voor machtig. Dit is niet voor niets, want enkele soorten hebben een sterke medicinale werking. De meest bekende soort is de Heesterganzerik. Dit is een heestersoort die veel wordt gebruikt voor openbaar groen. Grote kans dat u deze soort al eens bent tegengekomen. Een groot voordeel van de Heesterganzerik, is dat deze zeer winterhard is en in veel verschillende soorten bodems gedijt.

read-more-splitter

Welke soort Ganzerik kopen?

U kunt verschillende soorten planten van de Ganzerik kopen. De Potentilla atrosanguinea is een Ganzerik die erg gemakkelijk te kweken is en voorzien is van rode of paarse bloemen. De bloemen groeien in een clustervorm van juni tot augustus. Het is dus een echte zomerplant. Toch kunt u ook het volgende jaar van deze Ganzerik genieten, want de plant is goed winterhard. Gemiddeld zal de plant 60 centimeter hoog worden. De Potentilla aurea is dan weer een laag bij de bodem groeiende plant tot maximaal 15 tot 20 centimeter. Dit is een uitstekende bodembedekker met vrolijke gele bloemetjes.

Een Ganzerik bestellen bij Het Groene Paradijs

Is een Ganzerik ook wel iets voor bij u in de tuin? Dan kunt u een Ganzerik bestellen bij Het Groene Paradijs. Niet iedereen heeft altijd even veel behoefte om de drukte op te zoeken van een tuincentrum. U doet er dan goed aan om onze webshop te bezoeken. Dit kan gewoon ontspannen vanuit uw eigen huis. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling goed wordt verpakt en zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor tal van andere soorten planten en struiken.