Glechoma

2 producten

Glechoma hederacea - Hondsdraf
actie
Glechoma hederacea - Hondsdraf Hondsdraf
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Glechoma hederacea 'Variegata' - Hondsdraf
actie
Glechoma hederacea 'Variegata' - Hondsdraf Hondsdraf 'Variegata'
3.88 4.99
Bekijk product

Online een glechoma bestellen

Bent u op zoek naar een mooie bodembedekker voor in de tuin? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Het Groene Paradijs namelijk een ruim assortiment aan verschillende bodembedekkers voor u klaarstaan. Zo verkopen wij onder andere de glechoma, die ook wel bekend is onder de naam hondsdraf. Dit is een sterke, winterharde bodembedekker die er ook nog eens prachtig uitziet. De bloemetjes van deze plant zijn mooi blauw en zorgen zo voor wat extra kleur in uw tuin. Wilt u een glechoma kopen? Wij hebben onze website zodanig ingericht dat dit heel eenvoudig en veilig mogelijk is.

read-more-splitter

Vandaag nog een glechoma bestellen?

We raden u aan om eens op uw gemak een kijkje te nemen in onze webshop als u iets bijzonders aan uw tuin toe wilt voegen. We hebben een groot aantal verschillende planten, struiken en bomen voor u klaarstaan. Maak hier op uw gemak een keuze uit, zodat u straks de mooiste planten in uw tuin neer kunt zetten. Op het gebied van bodembedekkers is de glechoma een echte aanrader. Een glechoma bestellen bij ons is dan ook iets wat wij u echt aan kunnen bieden als u uw tuin net dat beetje meer wilt geven. De glechoma kopen is bij ons heel eenvoudig en veilig. We zorgen er daarbij ook voor dat u de planten snel in huis heeft.

Meer weten over de glechoma?

Het Groene Paradijs is een grote webshop met een zeer ruim aanbod aan verschillend groen voor in de tuin. We hebben geen showroom of tuincentrum en kunnen zo de kosten voor onze planten een stuk lager houden. Daarbij bieden wij u de beste service. Als u bij ons een bestelling maakt komen we zelf de planten bij u langs brengen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat alles zonder beschadigingen aankomt. U bent ook altijd welkom als u de planten zelf bij ons op wil komen halen. We zorgen er dan voor dat uw bestelling voor u klaarstaat.