Acer campestre

1 product

Acer campestre - Veldesdoorn
actie
Acer campestre - Veldesdoorn Veldesdoorn

Een Acer campestre kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin? Een plant met een geheel eigen karakter, die echt iets toevoegt aan het groen bij uw huis? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een webshop met het ruimste aanbod aan haagplanten dat er online te vinden is. Zo verkopen wij ook de Acer campestre. Deze Acer campestre kunt u kopen in onze webshop, waarna wij ervoor zorgen dat deze snel en veilig bij u wordt afgeleverd. Zoals al onze producten is ook de Acer Campestre voorzien van onze speciale groeigarantie.

Wilt u een Acer campestre bestellen?

De Acer campestre is een plant die u veel tegenkomt in het Nederlands straatbeeld. In veel tuinen is deze plant te vinden, wat ook niet verwonderlijk is. Dit is namelijk een mooie plant, die het in elke tuin goed kan doen. De Acer campestre is ook wel bekend onder de naam Spaanse aak. Het is een plant die uit de zeepboomfamilie komt en die behoort tot de familie van de esdoorns. Deze Veldesdoorn is zowel in tuinen als in bossen terug te vinden. Maar ook langs de weg komt u de Acer campestre veel tegen. Het is namelijk een plant die regelmatig als afscheiding tussen weghelften wordt gebruikt.

Vandaag nog een Acer campestre kopen?

Als u een Spaanse aak wilt bestellen, dan doet u dit heel eenvoudig in onze webshop. Als u uw bestelling veilig heeft afgeleverd zorgen wij ervoor dat deze snel bij u wordt afgeleverd. Alles wat wij in het assortiment hebben staan komt uit onze eigen kwekerij. U mag er zodoende op rekenen dat uw nieuwe plant helemaal vers is. Wij gaan hierbij altijd heel zorgvuldig te werk, zodat u uzelf geen zorgen hoeft te maken over de staat van de plant als deze bij u wordt afgeleverd. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om de plant bij ons ophaaladres te komen halen.