Blauwe Hulst

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een blauwe hulst bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie haagplanten voor in de tuin, die een uniek element met zich meebrengt? Dan hebben we bij Het Groene Paradijs meerdere opties voor u klaarstaan. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de blauwe hulst. De naam zegt het eigenlijk al. Dit is een hulstsoort met een blauwe kleur. Hierdoor valt de hulst zeker op als u deze in uw tuin heeft staan. Het is een hulst die mooi, langzaam groeit en die eenvoudig te snoeien is. U hoeft uzelf hierbij geen zorgen te maken of de hulst er mooi uit blijft zien. De hulst is winterhard en ziet er altijd prachtig uit.

Online een blauwe hulst kopen

Met een blauwe hulst voegt u een mooi element aan uw tuin toe. Het is een winterharde hulst die prima geschikt is voor hagen. De hulst groeit heel compact, zodat u zeker bent dat u privacy houdt als u in de tuin zit. Deze Ilex meserveae kan tot ongeveer 1,50 meter hoog worden. Hij is te krijgen in zowel een vrouwelijke als mannelijke variant. De vrouwelijke is daarbij de enige van de twee die daadwerkelijk bessen krijgt. Deze zijn heerlijk voor vogels, maar mensen moeten goed realiseren dat ze voor hen giftig zijn. Ze geven qua uiterlijk wel een vrolijk tintje aan de hulst.

Meer weten over onze blauwe hulst?

Als u een blauwe hulst wilt bestellen in onze webshop, dan is dat heel eenvoudig en veilig. U rondt uw bestelling makkelijk af, waarbij wij ervoor gezorgd hebben dat u dit binnen een beveiligde omgeving doet. We zorgen er daarna voor dat de hulst snel bij u wordt afgeleverd, direct bij onze kweker vandaan. U kunt er ook voor kiezen om de hulst op een later tijdstip bij u te laten bezorgen. U krijgt hier altijd onze groeigarantie bij, zodat u zeker weet dat u daadwerkelijk iets moois en vitaals krijgt geleverd voor in uw tuin!