Liguster

4 producten

Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' - Liguster
actie
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' - Liguster Wintergroene Ligusterhaag
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag
actie
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag Ligusterhaag
Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' - Liguster
actie
Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' - Liguster Liguster
14.44 15.99

Wilt u een liguster kopen in onze webshop?

Met een liguster haalt u een plant in huis die echt iets bijzonders is. Het is een plant die behoort tot het geslacht van de olijfachtigen. We raden u dan ook aan om deze plant zeker eens in uw overwegingen mee te nemen als u op zoek bent naar een prachtige toevoeging aan uw tuin. Een liguster kopen is bij ons ook nog eens heel eenvoudig. We hebben een groot aantal mooie planten voor u klaarstaan, die u eenvoudig aan uw winkelwagentje toevoegt. Een liguster bestellen vereist dan verder alleen uw adresgegevens en een afronding van de betaling. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe plant zo snel mogelijk naar u toe wordt gestuurd.

Habitat en voedsel voor veel inheemse vogel- en insectensoorten

Liguster ofwel ligustrum, behoren ongetwijfeld tot de meest populaire haagplanten. Ligusterhagen groeien snel en zijn zelfs in de winter groen. Ze hebben een uitstekende snoeitolerantie, bieden een goede beschutting en windbescherming en zijn als inheemse struiken habitat en voedsel voor veel inheemse vogel- en insectensoorten. Zonnige tot semi-schaduwrijke locaties zijn optimaal, liguster stelt geen speciale eisen aan de grond. De beste planttijd is in het voor- of najaar.

Eenvoudig een liguster bestellen

Als u een liguster wilt kopen, dan is dat bij ons zo geregeld. We zorgen er dan voor dat die mooie nieuwe plant binnen vier dagen bij u wordt afgeleverd. Alle planten en bomen die wij leveren komen dan vers bij de kweker vandaan. Wilt u meer weten over een bepaalde plant in ons assortiment? We hebben duidelijke informatie bij elk product in onze webshop staan, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hiervoor een keer contact met ons op te nemen. We geven u graag antwoord op al uw vragen over onze planten.