Hedera helix 'Woerner' - Klimop

Op voorraad

Klimop Woerner 10-40cm

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Hedera helix 'Woerner' - Klimop

De Hedera helix 'Woerner' ofwel Klimop is een hoog opgaande en krachtig groeiende variëteit. Hedera helix 'Woerner' is zeer winterhard. Deze Klimop heeft donkergroen blad met lichte nerven. In de winter kleurt het blad naar heel donkergroen blad. Hedera helix 'Woerner' is geschikt voor middelgrote en grote vlakken. Uitstekende bedekker van muren, schuttingen, vooral om afhangend te worden gebruikt.

 

Kies met de Hedera helix Woerner voor een sterke en stabiele klimplant

Met de Hedera helix Woerner kiest u voor een klimop met prachtig donkergroen blad en een nervenstructuur in lichtgroen. Een groot voordeel van de Hedera helix Woerner, is dat het blad tijdens de winter blijft en groenblijvend is. Sterker nog, tijdens de winter kleurt het blad nog donkerder en dit is tijdens de winterperiode een prachtig gezicht in de tuin. Net zoals alle soorten van de klimop, is de Hedera helix Woerner geschikt voor vele toepassingen. U kunt hiermee een natuurlijke gevel creëren door het blad langs de gevel van de woning te laten groeien. Als natuurlijke erfafscheiding hoeft u enkel gaat te plaatsen, de Hedera helix Woerner zal hier al snel omheen en doorheen groeien. 

 

Wat moet u weten bij een Hedera helix Woerner kopen?

Eigenlijk geldt voor alle soorten van de klimop en zeker ook voor de Hedera helix Woerner, dat de plant nauwelijks onderhoud vergt. Het is een erg gemakkelijke klimplant die u zowel in de zon, schaduw of halfschaduw plaatst. De plant gedijt goed in een normale tot vochtige bodem. Een Hedera helix Woerner kopen doet u ook omdat de plant zeer goed winterhard is. Strenge vorst kan deze klimop gemakkelijk overleven, zonder dat er beschermende maatregelen nodig zijn. U moet er wel rekening mee houden, dat de Hedera helix Woerner de neiging heeft om te woekeren. Het enige onderhoud dat u heeft, is de plant af en toe snoeien. 

 

Een Hedera helix Woerner bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Hedera helix Woerner bestellen is erg eenvoudig, door een bezoek te brengen aan de webshop van Het Groene Paradijs. In onze webshop treft u vele soorten van de Hedera aan, waaronder de mooie Woerner. Bij iedere klimop geldt dat u niet bang hoeft te zijn dat de plant niet groeit. Het zijn sterke en snelle groeiers. Toch geven wij ook hiervoor een groeigarantie af. Mocht de groei onder normale omstandigheden tegenvallen, dan krijgt u uw geld terug. Voor vragen over de Hedera, onze andere planten of over onze dienstverlening, staat ons deskundige team van de klantenservice voor u klaar!

 

Wilt u Hedera helix 'Woerner' ofwel Klimop kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Klimop bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Klimplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Hedera helix 'Woerner' - Klimop

Hoogte bij levering 10-80cm
Hoogte volwassen plant 250cm
Bloeiperiode September, Oktober
Bloeikleur Geel, Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 5
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99