Hortensia op stam

2 producten

Hydrangea paniculata 'Limelight' op Stam - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' op Stam - Pluimhortensia Pluimhortensia Limelight op Stam
69.99 89.99
Hydrangea paniculata 'Bobo' op Stam - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Bobo' op Stam - Pluimhortensia Pluimhortensia op Stam
Niet op voorraad 69.99

Plaats de opvallende Hortensia op stam in de tuin

Hortensia´s zijn altijd opvallende struiken in de tuin. Dit heeft alles te maken met de opvallende bolvormige bloemen die zij voortbrengen. Er worden vele soorten van de Hortensia gekweekt, zodat u een ruime keuze heeft. Wilt u een bijzondere Hortensia die u niet alleen in de tuin, maar ook in een pot kunt zetten? Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u enkel een balkon of dakterras heeft. Kies dan voor een Hortensia op stam. De Hortensia op stam is speciaal gekweekt op een hoge stam van ongeveer 90 tot 100 centimeter. Deze soort wordt een Pluimhortensia genoemd, vanwege de bloemen die als een pluim in de plant verschijnen.

Voordeel van een Hortensia op stam kopen

Het voordeel van een Hortensia op stam kopen, is dat u bij deze Hortensia ook na de zomer van bloemen geniet. De Hortensia begint te bloeien in augustus en doet dit door tot september of oktober. Verder kunt u de Hortensia mooi in vorm houden, door deze aan het einde van de winter of aan het begin van de lente te snoeien. Een Hortensia op stam is daarom bij uitstek geschikt voor kleine tuinen of voor een balkon of dakterras. Verder heeft de Hortensia prachtige groene bladeren en is deze zeer goed winterhard. Houd er rekening mee dat de plant niet wintergroen is. Tijdens de bloeiperiode ontstaan er mooie wit/groene bloemen.

Een Hortensia op stam bestellen bij Het Groene Paradijs

Heeft u niet veel ruimte in uw tuin voor een Hortensia als struik? Of heeft u een balkon of dakterras en wilt u wel van een mooie plant genieten? U kunt dan een Hortensia op stam bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. U krijgt de Hortensia geleverd met een stamhoogte van 80 tot 90 centimeter en deze zal uitgroeien tot een hoogte van 125 centimeter. Wanneer u advies wenst over een Hortensia op stam of over de verzorging? Dan helpen wij u graag verder met handige tips.