Hortensia rood

4 producten

Hydrangea macrophylla 'Alpenglühen' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Alpenglühen' - Boerenhortensia Boerenhortensia
7.77 8.99
Bekijk product
Hydrangea quercifolia 'Ruby Slippers' - Eikenbladhortensia
actie
Hydrangea quercifolia 'Ruby Slippers' - Eikenbladhortensia Eikenbladhortensia
15.99 17.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Glowing Embers' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Glowing Embers' - Boerenhortensia Bolhortensia
6.66 8.99
Bekijk product
Hydrangea paniculata 'Wim's Red' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Wim's Red' - Pluimhortensia Pluimhortensia
9.99 12.99
Bekijk product

Wilt u een Hortensia in het rood in de tuin?

Voor een Hortensia zijn de kleuren wit, paars en roze redelijk standaard. Vooral de Sneeuwbal Hortensia is met de witte bloemen die als bollen zijn gevormd, een aanwinst voor de tuin. Toch heeft u misschien behoefte aan een andere kleur dan wit of roze? Misschien past de kleur rood veel beter in uw tuin? Dan moet u op zoek naar een Hortensia in het rood. Gelukkig zijn er van de Hortensia vele varianten en ook in andere kleuren. Zo kunt u toch een Hortensia in het rood aanschaffen.

read-more-splitter

Welke soort van de Hortensia in het rood kopen?

Bij een Hortensia in het rood kopen, moet u specifiek voor een exemplaar kiezen met rode bloemen. Dit is het geval met de Hydrangea ´Glowing Embers´. De kleur van de bloemen zijn niet knalrood, maar eerder rozerood. De plant bloeit tijdens de zomermaanden, dus de plant geeft extra veel kleur aan uw tuin. Met de Pluimhortensia Hydrangea paniculata ´Wim´s Red´ geniet u van bloemen die verschillende kleuren krijgen. Tijdens de start van de bloeiperiode zijn de bloemen wit, om vervolgens te verkleuren naar roze en rood. Deze plant bloeit helemaal door tot september. Ook de ´Ruby Annabelle´ geeft een mix van kleuren die varieren tussen roze en rood en ook deze plant heeft een lange bloeiperiode.

Een Hortensia in het rood bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u specifiek een Hortensia in het rood bestellen? Maak dan in de webshop van Het Groene Paradijs een keuze uit de verschillende soorten uit ons assortiment. Wij hebben diverse varianten, ook als u een andere kleur wilt dan rood. Met onze online service, hoeft u nooit meer de deur uit om zich in de drukte van een tuincentrum te begeven. U bestelt ontspannen vanuit uw eigen huis en wij verzorgen daarna een snelle levering. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen bij onze locatie in Gilze.