Ilex Crenata 'Caroline Upright' - Japanse Hulst

Op voorraad

Japanse Hulst 'Caroline Upright'

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Ilex Crenata 'Caroline Upright' - Japanse Hulst

De Ilex Crenata 'Caroline Upright' ofwel Japanse Hulst 'Caroline Upright' is een van de populairste en wintergroene haagplanten van dit moment. De Ilex Crenata 'Caroline Upright' staat ookwel bekend als de vervanger van de ziektegevoelige Buxus want de Ilex planten zijn niet gevoelig voor ongedierte of schimmels. Het bewerken van deze plant met bestrijdingsmiddelen is dus ook niet nodig.

 

Deze variant van de Ilex heeft een smalle, compacte omhoogstaande groei en is daarmee uitermate geschikt voor een haag. Het betreft een mannelijke vorm van de plant, wat als voordeel heeft dat er in de bloeiperiode wel kleine witte bloemetjes verschijnen, maar deze Ilex geen licht giftige besjes groeit. 

 

De Japanse hulst staat niet graag in te natte grond en ziet graag tuinturf toegevoegd aan de grond. De Ilex Crenata 'Caroline Upright' vraagt niet veel onderhoud. U kunt in het voorjaar de lange scheuten inkorten om zo de haag in model te houden. Als volwassen plant wordt de Ilex Crenata 'Caroline Upright' 150-200 cm hoog.

 

Wilt u Ilex Crenata 'Caroline Upright' ofwel Japanse Hulst kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Japanse Hulst bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Ilex Crenata 'Caroline Upright' - Japanse Hulst

Hoogte bij levering 20-50cm
Hoogte volwassen plant 175cm
Bloeiperiode Mei
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 9
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea
Potgrond DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 15-10-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Goede en gezonde planten.
Anderen bestellen ook
 • DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter Potgrond geschikt voor zuurminnende planten
  11.99
 • DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten
  8.49
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99