Ilex maximowicziana kanehirae

1 product

Ilex maximowicziana 'Kanehirae' - Japanse Hulst
actie
Ilex maximowicziana 'Kanehirae' - Japanse Hulst Japanse Hulst Kanehirae

De Ilex maximowicziana kanehirae bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een struik die in elke tuin een mooie plek kan vinden? Dan hebben we bij Het Groene Paradijs de juiste struik voor u klaarstaan. We verkopen namelijk een groot aantal verschillende struiken. Een van deze struiken is de Ilex maximowicziana kanehirae, ook wel bekend onder de naam Japanse hulst. In onze webshop willen we u een zo ruim mogelijk aanbod geven als het op verschillende planten, grassen en struiken aankomt. U wilt toch ook dat uw tuin er zo mooi mogelijk uitziet? U vindt daarnaast bij ons niet alleen de planten zelf, maar ook de vele producten die er nodig zijn om ze zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.

Wat is een Ilex maximowicziana kanehirae

De Latijnse namen van planten geven meestal niet veel weg over wat voor plant hier achter zit. De enige hint in de naam is het Japanse woord kanehirae. Hier kunnen we in ieder geval al uit opmaken dat het hier gaat om een plant met Japanse roots. We hebben het natuurlijk over de Japanse hulst, die snel groeit, winterhard is en perfect gebruikt kan worden als haagplant. Het is een plant die veel wordt gebruik om de buxus te vervangen, aangezien de buxus nog wel eens aangetast kan worden door de buxusziekte. Daar heeft deze mooie struik in ieder geval geen last van!

Eenvoudig de Ilex maximowicziana kanehirae kopen in onze webshop

Als u besloten heeft om de Ilex maximowicziana kanehirae te kopen voor in uw tuin, dan raden we u aan om dit bij Het Groene Paradijs te doen. Bij ons vindt u namelijk veel kennis en een echte passie voor alle groene producten die we verkopen. We delen onze uitgebreide kennis op dit gebied graag met u en staan klaar voor u als u een vraag heeft over een van onze vele planten, grassen of struiken. Als u bij ons de Ilex maximowicziana kanehirae gaat bestellen, dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij u wordt afgeleverd.