Lampenpoetser

4 producten

Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Viridescens'
Liatris spicata 'Kobold' - Lampenpoetser
actie
Liatris spicata 'Kobold' - Lampenpoetser Lampenpoetser of Knopige Slangenwortel
Liatris spicata 'Alba' - Lampenpoetser
actie
Liatris spicata 'Alba' - Lampenpoetser Lampenpoetser of Knopige Slangenwortel
Niet op voorraad 4.99
Liatris spicata - Lampenpoetser
actie
Liatris spicata - Lampenpoetser Lampenpoetser of Knopige Slangenwortel

De Lampenpoetser komt altijd tot zijn recht in uw tuin

De Lampenpoetser is een vaste plant uit het geslacht Liatris. De soort heet Liatris spicata. Het is de populairste soort uit het geslacht Liatris. De plant kan als snijbloem in een boeket worden gebruikt en tevens is het een prima plant die in borders geplaatst kan worden. De bloeiwijze is kenmerkend van alle planten uit het geslacht Liatris. Dit geldt ook voor de Lampenpoetser. De brede stengel zit vol met aren. Van hieruit groeien van bovenaf tijdens de bloeiperiode kleine bloemetjes. In de meeste gevallen gaat het om paarse bloemen. Zo kan de gehele steel vol zitten met mooie gekleurde bloemen. De bloeiperiode loopt van juni tot september.

Een Lampenpoetser kopen levert u weinig onderhoud op

Wilt u een Lampenpoetser kopen, dan gaat u ook voor het gemak van weinig onderhoud. Het enige onderhoud wat u hoeft te doen, is na de bloei de dode bloemen verwijderen. De Lampenpoetser is goed winterhard, alleen verliest hij ´s winters wel zijn blad. In principe kan een Lampenpoetser in iedere soort grond worden gezet. Echter, de voorkeur van de plant gaat uit naar een vochtige en een goed doorlatende grond. Plaats de Lampenpoetser in de volle zon of halfschaduw. De Lampenpoetser is een ideale plant om te combineren met diverse soorten siergrassen en kan in groepjes worden geplaatst.

Online uw Lampenpoetser bestellen bij Het Groene Paradijs

Waar gaat u naartoe als u een Lampenpoetser in uw tuin wilt hebben? Als u geen liefhebber bent van grote en drukke tuincentra, maak het u dan gemakkelijk door online uw Lampenpoetser te bestellen. Dit kan namelijk bij Het Groene Paradijs. Als grootste online aanbieder van planten en struiken voor in uw tuin, weten wij wat er bij komt kijken bij het verzenden van online bestelde planten. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes en schadevrij bij u wordt afgeleverd.